Η διαδικασία ελέγχου κινητής συσκευής απαιτεί λεπτό χειρισμό. Το τεχνολογικό τμήμα της εταιρίας Ουζούνης έχοντας πολύχρονη εμπειρία σας παρέχει τις πιο άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις.

Ο έλεγχος κινητής συσκευής μπορεί να σας δώσει πληροφορίες όπως το ψηφιακό αποτύπωμα του ατόμου που εγκατέστησε το λογισμικό στη συσκευή σας, τις πληροφορίες που προσπάθησε να αποσπάσει, και άλλες “ευαίσθητες πληροφορίες” που θέλετε να κρατήσετε κρυφές.

Για την διεξαγωγή της έρευνας, χρειαζόμαστε συνήθως 30’ λεπτά (απόκλιση 10’ λεπτών).
Δεν απαιτείται φυσική επαφή με το κινητό σας.

Έλεγχος Συσκευής Description Image

Χαρακτηριστικά Έρευνας

Αμεσότητα & Αποτελεσματικότητα

Η διαδικασία ελέγχου κινητής συσκευής πραγματοποιείται
εξολοκλήρου εξ’ αποστάσεως. Έτσι, ελαχιστοποιούμε τους χρόνους της έρευνας.

Καθώς έχουμε ικανοποιήσει περισσότερους από 23000 πελάτες, είμαστε βέβαιοι πως μπορούμε να ελέγξουμε με απόλυτη επιτυχία και ακρίβεια τη συσκευή σας. Για αυτό, μπορείτε να μας δοκιμάσετε!

Ασφάλεια

Το περιεχόμενο και η χρήση μιας κινητής συσκευής θεωρούνται άκρως προσωπικά δεδομένα.

Στην ατυχή περίπτωση που κάποιος έχει πρόσβαση σε αυτά, η προσωπική σας ασφάλεια διατρέχει σοβαρό κίνδυνο αφού ενδέχεται να πέσετε θύμα εκβιασμού.

Γιατί να μας εμπιστευτείς:

Η άγνοια σε φθείρει. Γνωρίζουμε πως η εμπιστοσύνη μπορεί να κλονίσει τις ανθρώπινες σχέσεις και για αυτό είμαστε εδώ.
Ήρθε η ώρα να δράσεις!

Έχοντας ολοκληρώσει με απόλυτη επιτυχία πάνω από 23000 υποθέσεις, τα τελευταία 50+ χρόνια τα γραφεία μας αναλαμβάνουν υποθέσεις έρευνας σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό. Κύριος στόχος μας είναι η άντληση των πληροφοριών που μας ζητάτε.

Νομικό Πλαίσιο

Οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι η ΟΥΖΟΥΝΗΣ PRIVATE INVESTIGATIONS AGENCY αναλαμβάνει υποθέσεις κινούμενη στο πλαίσιο του νόμου 3206/2003 και όπως αυτός ορίζεται για τους ιδιωτικούς ερευνητές στο ΦΕΚ 298/Α/23.12.2003