Η ανίχνευση υποκλοπών γίνεται με τη χρήση προηγμένου εξοπλισμού. Καθώς υποσχόμαστε 100% αποτελεσματικότητα σε όλες μας τις υπηρεσίες, επενδύουμε διαρκώς στα τεχνολογικά συστήματα που υποστηρίζουν τις δράσεις μας.

Σχετικές Πληροφορίες

Μία τέτοια συσκευή μπορεί να έχει διάφορες μορφές, σχήματα και μεγέθη, καθώς και να είναι σχεδιασμένος να καταγράφει ήχο, εικόνα ή και τα δύο. Η εγκατάσταση του συνήθως γίνεται από επαγγελματίες σε συσκευές όπως κινητά και σταθερά τηλέφωνα, ξυπνητήρια, φακούς, ή πρίζες.

Οι κατηγορίες που χρησιμοποιούνται ως επί των πλείστων είναι δύο: ενσύρματους και ασύρματους (με ανεξάρτητη μπαταρία). Στην πρώτη περίπτωση η χωρητικότητα και ο χρόνος καταγραφής ενδέχεται να είναι μεγαλύτεροι. Τέλος, για την εγκατάσταση μίας τέτοιας συσκευής απαιτείται φυσική πρόσβαση στο χώρο.

Ανίχνευση Υποκλοπών Description Image

Σε ποιους απευθύνεται:

Επαγγελματίες

Στο εργασιακό περιβάλλον όπου τα συμφέροντα είναι κρίσιμα τόσο για τη βιωσιμότητα όσο και για την ανάπτυξη μιας επιχείρησης, ανταγωνιστές αλλά και συνεργάτες πολλές φορές χρησιμοποιούν αθέμιτα μέσα για να  αποσπάσουν εμπιστευτικές πληροφορίες. 

Μία τέτοια συσκευή μπορεί να σας εκθέσει ανεπανόρθωτα. Η εταιρία ιδιωτικών ερευνών Ουζούνης, εγγυάται την ασφάλεια σας με απόλυτα αποτελεσματικές και εμπιστευτικές υπηρεσίες ανίχνευσης.

Οικογένειες και Ιδιώτες

Η ιδιωτικότητα και η προσωπική σας ζωή δεν πρέπει να παραβιάζεται από κανέναν. Εάν έχετε την υποψία πως έχετε πέσει θύμα, το μόνο που χρειάζεται είναι να μας καλέσετε. Τα γραφεία και οι έμπειροι συνεργάτες μας έχουν σχεδιάσει τις πιο ασφαλείς και άμεσες λύσεις.

Γιατί να μας εμπιστευτείς:

Η άγνοια σε φθείρει. Γνωρίζουμε πως η εμπιστοσύνη μπορεί να κλονίσει τις ανθρώπινες σχέσεις και για αυτό είμαστε εδώ.
Ήρθε η ώρα να δράσεις!

Έχοντας ολοκληρώσει με απόλυτη επιτυχία πάνω από 23000 υποθέσεις, τα τελευταία 50+ χρόνια τα γραφεία μας αναλαμβάνουν υποθέσεις έρευνας σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό. Κύριος στόχος μας είναι η άντληση των πληροφοριών που μας ζητάτε.

Νομικό Πλαίσιο

Οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι η ΟΥΖΟΥΝΗΣ PRIVATE INVESTIGATIONS AGENCY αναλαμβάνει υποθέσεις κινούμενη στο πλαίσιο του νόμου 3206/2003 και όπως αυτός ορίζεται για τους ιδιωτικούς ερευνητές στο ΦΕΚ 298/Α/23.12.2003