Σε έναν κόσμο που η εμπιστοσύνη δεν είναι δεδομένη, δίνουμε αξία στην πληροφορία και την αλήθεια.

Έτσι, 50 χρόνια πριν ιδρύσαμε την Εταιρία Ιδιωτικών Ερευνών Ουζούνης καλύπτοντας με άρτιες υπηρεσίες ιδιωτικής έρευνας τις ανάγκες σας. Οι έμπειροι συνεργάτες μας χειρίζονται κάθε υπόθεση με απόλυτη εχεμύθεια και επαγγελματισμό έχοντας ως ύψιστο στόχο τη διαλεύκανση της έρευνας.

Καθώς πολλές φορές μία ιδιωτική έρευνα απαιτεί ψηφιακά εργαλεία στα οποία λίγοι ντετέκτιβ έχουν πρόσβαση, το τεχνολογικό μας τμήμα εγγυάται πως αξιοποιεί συστήματα τελευταίας τεχνολογίας. Η χρόνια εμπειρία και η εξειδίκευση τόσο στα συμβατά όσο και στα τεχνολογικά μέσα ερευνών, μας επιτρέπει να καλύπτουμε ένα ευρή φάσμα υπηρεσιών στην ιδιωτική έρευνα.

Απευθυνόμενοι σε ένα επαγγελματία ερευνητή θα διαπιστώσετε ότι μπορεί να σας συμβουλεύσει και να σας βοηθήσει σε πάρα πολλά θέματα της καθημερινότητας, προλαμβάνοντας ενδεχόμενους κινδύνους και απειλές για τη προσωπική και την επαγγελματική σας ζωή.

Ιδιωτική  Έρευνα Description Image

Κατηγορίες Ιδιωτικής Έρευνας

  • Συλλογή πληροφοριών για την εξυπηρέτηση νόμιμων ιδιωτικών συμφερόντων.
  • Αναζήτηση προσώπων που εξαφανίσθηκαν.
  • Αναζήτηση αντικειμένων ή ζώων που απωλέστηκαν ή εκλάπησαν.
  • Προστασία δικαιωμάτων ή έννομων συμφερόντων αστικής ή εμπορικής φύσεως.
  • Συμβολή στην αποκάλυψη εγκλημάτων έως ότου επιληφθεί η αρμόδια διωκτική αρχή.

Γιατί να μας εμπιστευτείς:

Η άγνοια σε φθείρει. Γνωρίζουμε πως η εμπιστοσύνη μπορεί να κλονίσει τις ανθρώπινες σχέσεις και για αυτό είμαστε εδώ.
Ήρθε η ώρα να δράσεις!

Έχοντας ολοκληρώσει με απόλυτη επιτυχία πάνω από 23000 υποθέσεις, τα τελευταία 50+ χρόνια τα γραφεία μας αναλαμβάνουν υποθέσεις έρευνας σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό. Κύριος στόχος μας είναι η άντληση των πληροφοριών που μας ζητάτε.

Νομικό Πλαίσιο

Οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι η ΟΥΖΟΥΝΗΣ PRIVATE INVESTIGATIONS AGENCY αναλαμβάνει υποθέσεις κινούμενη στο πλαίσιο του νόμου 3206/2003 και όπως αυτός ορίζεται για τους ιδιωτικούς ερευνητές στο ΦΕΚ 298/Α/23.12.2003