Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών ΟΥΖΟΥΝΗΣ.

Με πάνω από 50 χρόνια εμπειρίας, είμαστε από τους πλέον καταξιωμένους ειδικούς στην ιδιωτική έρευνα.
Η κα. Μαρία Ουζούνη, σύζυγος του Εμμανουήλ, αναλαμβάνοντας το 2000 τη διεύθυνση των Γραφείων Ιδιωτικών ερευνών ΟΥΖΟΥΝΗΣ έκανε τη διαφορά σε μια άκρως ανδροκρατούμενη βιομηχανία. Κατάφερε και συγκρότησε την εταιρία OUZOUNIS PRIVATE INVESTIGATIONS και διαμόρφωσε το μεγαλύτερο δίκτυο παροχής υπηρεσιών ιδιωτικής έρευνας στην Ελλάδα, σπάζοντας τους έως τότε κοινωνικούς φραγμούς και συμπεριλαμβάνοντας τις ικανότητες των γυναικών στην έρευνα σημαντικών υποθέσεων.

Σήμερα, λειτουργώντας από τα γραφεία μας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λεμεσό, εξυπηρετούμε όσους αναζητούν απαντήσεις στα ερωτήματα που τους απασχολούν σε προσωπικό, οικογενειακό ή επαγγελματικό επίπεδο. Η ομάδα ειδικευμένων ερευνητών μας με την βοήθεια των πιο εξελιγμένων τεχνολογικά εργαλείων διασφαλίζει ότι οι πελάτες μας έχουν όσο το δυνατόν πιο άμεσα πρόσβαση στις πληροφορίες που χρειάζονται. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο καθένας αξίζει να γνωρίζει τι πραγματικά συμβαίνει στη ζωή του.

Αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε είναι η αδιαμφισβήτητη  εμπειρία και η βαθιά γνώση της δουλείας μας, η απόλυτη τήρηση της εχεμύθειας και τα αποδεδειγμένα αποτελέσματα που φέρνουμε σε κάθε μας έρευνα. Κατανοούμε την ευαίσθητη φύση της δουλειάς μας και χειριζόμαστε κάθε περίπτωση με τη μέγιστη προσοχή και σεβασμό.

Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να επεκτείνουμε το φάσμα των υπηρεσιών μας και να ενισχύουμε συνεχώς το δίκτυό μας, προσφέροντας ακόμη πιο άμεση και ολοκληρωμένη βοήθεια τόσο σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, όσο και διεθνώς. Καθώς η τεχνολογία προχωρά και προκύπτουν νέες προκλήσεις, θέματα που πρέπει να διερευνηθούν και προβλήματα που πρέπει να λυθούν, παραμένουμε προσηλωμένοι στο να είμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή του κλάδου διασφαλίζοντας ότι οι πελάτες μας λαμβάνουν το υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών και υποστήριξης.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να βρούμε τη λύση στο πρόβλημά σας.