φυσικη παρακολουθηση ντετεκτιβ παρακολουθηση τιμεσ

Φυσική Παρακολούθηση

Ξέρουμε πού είναι, με ποιον είναι και τι σχεδιάζει πίσω από την πλάτη σου. Τα γραφεία ντετέκτιβ Ουζούνης, είναι δίπλα σου.

Η άγνοια σε φθείρει. Γνωρίζουμε πως η εμπιστοσύνη μπορεί να κλονίσει τις ανθρώπινες σχέσεις και για αυτό είμαστε εδώ.
Ήρθε η ώρα να δράσεις!

Οι έμπειροι συνεργάτες μας σε συνεργασία με το τεχνολογικό τμήμα μπορούν να διαλευκάνουν κάθε υπόθεση παρακολούθησης και έρευνας που θα μας αναθέσετε. Ως πρωταρχικό στόχο θέτουμε την άμεση και αποτελεσματική πληροφόρηση σας.

Για να επιτύχουμε αυτόν τον στόχο, διαμορφώσαμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών παρακολούθησης και έρευνας με εξειδίκευση στις φυσικές παρακολουθήσεις. Σε αυτές, περιλαμβάνονται οι συζυγικές υποθέσεις, οι εταιρικές, και οι υποθέσεις ανηλίκων.

Υπηρεσίες Φυσικής Παρακολούθησης

1. Παρακολούθηση

Ο γάμος και οι ερωτικές σχέσεις δεν είναι ποτέ όπως τις ονειρευόμαστε. Αν έχετε υποψίες πως έχει μυστικά από εσάς, ήρθε η ώρα να μάθετε την αλήθεια.

2. Εταιρική Παρακολούθηση

Όπως στις ερωτικές σχέσεις, έτσι και στις επαγγελματικές υπάρχουν παρασκήνια. Τα “παιχνίδια συμφερόντων” είναι άδικα όταν η μία πλευρά κρύβει μυστικά.

3. Παρακολούθηση Ανηλίκου

Σε μία εποχή που τα ερεθίσματα και οι κοινωνικές συναναστροφές δεν έχουν περιορισμό, εσείς πρέπει να είστε έτοιμοι να δράσετε αποτελεσματικά, όσο ακόμα το ανήλικο παιδί σας διαμορφώνει τον χαρακτήρα του.

Τα 3 βήματα για την επιτυχή διεξαγωγή φυσικής παρακολούθησης

Μαζί, χαρτογραφούμε το πρόβλημα το οποίο θέλετε να λύσουμε. Κατά την πρώτη μας επαφή, είτε τηλεφωνικά είτε δια ζώσης, ορίζετε το φυσικό πρόσωπο που θέλετε να επικεντρωθούμε και την πληροφορία που θέλετε να αντλήσουμε. Έπειτα, βρίσκουμε τις βασικές τοποθεσίες που θα διεξαχθεί η έρευνα. Τέλος, δίνοντας αυτές τις κατευθύνσεις στους έμπειρους συνεργάτες μας, κάνουμε τα αδύνατα-δυνατά για να σας παρέχουμε τα αποτελέσματα που ζητάτε.

Γιατί να μας εμπιστευτείς:

Η άγνοια σε φθείρει. Γνωρίζουμε πως η εμπιστοσύνη μπορεί να κλονίσει τις ανθρώπινες σχέσεις και για αυτό είμαστε εδώ.
Ήρθε η ώρα να δράσεις!

Έχοντας ολοκληρώσει με απόλυτη επιτυχία πάνω από 23000 υποθέσεις, τα τελευταία 50+ χρόνια τα γραφεία μας αναλαμβάνουν υποθέσεις έρευνας και παρακολούθησης σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό. Κύριος στόχος μας είναι η άντληση των πληροφοριών που μας ζητάτε.

Νομικό Πλαίσιο

Οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι η ΟΥΖΟΥΝΗΣ PRIVATE INVESTIGATIONS AGENCY αναλαμβάνει υποθέσεις κινούμενη στο πλαίσιο του νόμου 3206/2003 και όπως αυτός ορίζεται για τους ιδιωτικούς ερευνητές στο ΦΕΚ 298/Α/23.12.2

Αξιοπιστία

Εγγυόμαστε πως καμία πληροφορία δεν πρόκειται να διαρρεύσει από εμάς.

Αποτελεσματικότητα

Ολοκληρώσαμε με 100% επιτυχία όλες τις υποθέσεις που έχουμε αναλάβει.

Επαγγελματισμός

Το δίκτυο συνεργατών μας διακρίνεται από άκρατες επαγγελματικές ικανότητες έρευνας και παρακολούθησης.

Πόσο κοστίζουν οι υπηρεσίες σας;

Οι υπηρεσίες έρευνας, παρακολούθησης και αντιπαρακολούθησης ποικίλουν τόσο στην εκτέλεση και τα μέσα που απαιτεί μία έρευνα, όσο και στον τόπο διεξαγωγής και τις ανάγκες χρόνου. Καλέστε στο +306944754519 για να ενημερωθείτε αναλόγως.

Σε ποιες περιοχές δραστηριοποιείστε;

Η Εταιρεία Έρευνας και Παρακολούθησης, Ουζούνης αναλαμβάνει υπηρεσίες σχετικά με την έρευνα και την παρακολούθηση ατόμου σε όλες τις πόλεις Ελλάδας και εξωτερικού. Καλέστε στο +306944754519 για να ενημερωθείτε αναλόγως.

Μπορώ να σας εμπιστευτώ;

Ναι, μπορείτε να μας εμπιστευτείτε. Οι 23000+ πελάτες δε μπορεί να κάναν λάθος.
Σε μία συνεχή πορεία εξέλιξης, τα γραφεία ντετέκτιβ Ουζούνης, από το 1970 παρέχουν υπηρεσίες παρακολούθησης και έρευνας διατηρώντας αμετάβλητες τρεις αξίες: Εχεμύθεια, Επαγγελματισμός, Διακριτικότητα.

Call Now Button