τιμες

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΟΥΖΟΥΝΗΣ

Θέλετε να αναθέσετε την διαλεύκανση της υπόθεσής σας σε έναν επαγγελματία ντετεκτιβ, αλλά δεν γνωρίζετε πόσο κοστολογούνται οι υπηρεσίες τους; Οι τιμες ενός ντετεκτιβ εξαρτώνται από πάρα πολλούς παράγοντες.. Διεκπεραιώνουμε με επιτυχία υποθέσεις  σε ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό και ανταποκρινόμαστε πάντοτε στις οικονομικές συνθήκες του εκάστοτε πελάτη. Κάθε περίπτωση απαιτεί διαφορετικό χειρισμό και αντιμετώπιση. Οι τιμές μας, εξαρτώνται από τη φύση της κάθε υπόθεσης ή τα μέσα που θα χρησιμοποιήσουμε, καθώς και από τον αριθμό των ατόμων που θα διαθέσουμε για τη επίλυσή της. Ένας επιπλέον παράγοντας από τον οποίο εξαρτώνται οι τιμές ενός ντετεκτιβ, είναι ο τόπος στον οποίο οι συνεργάτες μας θα πραγματοποιήσουν μία έρευνα.

Παρακάτω ακολουθούν ΒΑΣΙΚΕΣ-ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ τιμές μερικών υπηρεσιών που προσφέρουμε:

παρακολουθηση ατομου, παρακολουθηση ανθρωπου, παρακολουθηση προσωπου, παρακολουθηση προσωπων

φυσικη παρακολουθηση

από 100-150 €
ελεγχος ιστορικου, ελεγχος ατομου, προγαμιαιος ελεγχος

ΕΡΕΥΝΑ

από 300€
ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

από 200 €
Παρακολούθηση Κινητού, παρακολουθηση κινητου παιδιου, παρακολουθηση facebook, παρακολουθηση κινητου τηλεφωνου

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ

από 600 €
Ανάκτηση Δεδομένων

ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

από 300 €
gps παρακολουθησης, παρακολουθηση εργαζομενων με gps, gps σε εταιρικα αυτοκινητα, gps παρακολουθηση εργαζομενου, παρακολουθηση υπαλληλου

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ – GPS TRACKER

από 300 €

*Οι παραπάνω τιμές αποτελούν ΑΡΧΙΚΕΣ τιμές μερικών υπηρεσιών μας.

Το δίκτυο συνεργατών μας και το τμήμα τεχνολογικής υποστήριξης διαθέτει μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών και τεχνολογικών μέσων, πολλά από τα οποία δεν αναφέρονται παραπάνω. Απευθυνόμενοι στην εταιρεία μας θα διαπιστώσετε ότι μπορούμε να σας συμβουλεύσούμε σε πάρα πολλά θέματα της καθημερινότητας,προλαμβάνοντας ενδεχόμενους κινδύνους και απειλές για τη προσωπική και την επαγγελματική σας ζωή.
Καλέστε μας και ενημερωθείτε δωρεάν σχετικά με το εύρος των υπηρεσιών που διαθέτουμε,καθώς και για την κοστολόγησή τους.

Οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι τα Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών  της ΟΥΖΟΥΝΗΣ PRIVATE INVESTIGATIONS AGENCY αναλαμβάνουν υποθέσεις κινούμενα στο πλαίσιο του νόμου 3206/2003.

Όπως αυτός ορίζεται για τους ιδιωτικούς ερευνητές στο ΦΕΚ 298/Α/23.12.20.

Call Now Button