ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Η Ιστορία Μας

Τα Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών  ΟΥΖΟΥΝΗΣ ιδρύθηκαν το 1970 από τον Κυριάκο και Εμμανουήλ Ουζούνη με Γραφεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Βασική προτεραιότητα των ιδρυτών ήταν η άμεση και έγκυρη εξυπηρέτηση των πελατών, μέσω της οποίας αναδείχθηκαν τα Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών ΟΥΖΟΥΝΗΣ ως τα πιο διακεκριμένα και αξιόπιστα Γραφεία στην Ελλάδα.

Η επιθυμία των ιδρυτών ήταν να ολοκληρώσουν το σύνολο των υπηρεσιών που μπορεί να προσφέρει ένα Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών , κάτι που τους ώθησε στην συγκρότηση της “ΟΥΖΟΥΝΗΣ SECURITY”. Μετέπειτα, η διαρκής προσπάθειά τους για πρόοδο και εξέλιξη τους ενέταξε στο Σύλλογο Ιδιωτικών Αστυνομικών Ελλάδος (αναχρονιστικός για τα σημερινά δεδομένα όρος), όπου και ανέλαβαν την προεδρία τόσο στην Θεσσαλονίκη όσο και στην Αθήνα.

Από το έτος 2000 την διεύθυνση των Γραφείων Ιδιωτικών Ερευνών ΟΥΖΟΥΝΗΣ έχει αναλάβει η σύζυγος του Εμμανουήλ Ουζούνη, κα Μαρία Ουζούνη, η οποία διατήρησε την πρωτοκαθεδρία των Γραφείων.

Η Μαρία Ουζούνη ως μία από τις ελάχιστες γυναίκες στον μέχρι πρότινος ανδροκρατούμενο χώρο των Ιδιωτικών Ερευνών, θέλησε να προσθέσει την προσωπική της πινελιά στην ήδη ακμάζουσα πορεία των Γραφείων Ιδιωτικών Ερευνών ΟΥΖΟΥΝΗΣ κι έτσι σε συνεργασία με εξειδικευμένους Ιδιωτικούς Ερευνητές συγκρότησε το μεγαλύτερο  Δίκτυο Παροχής Υπηρεσιών στην Ελλάδα, την «ΟΥΖΟΥΝΗΣ PRIVATE INVESTIGATIONS AGENCY» .

ντετεκτιβ, ντετεκτιβ θεσσαλονικη, ντετεκτιβ αθηνα, γραφεια ιδιωτικων ερευνων

ΓΡΑΦΕΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ

Μαρία Ουζούνη

Συνέντευξη στο περιοδικό Business Woman
Read More

Αναστασία Ουζούνη

Βραβείο “Γε΄νέο Επιχειρείν” για την Αναστασία Ουζούνη. Το βραβείο απένειμε ο κ. Αναστάσιος Καπνοπώλης, Πρόεδρος του Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.
Read More
Call Now Button