Παρακολούθηση Κινητού, παρακολουθηση κινητου παιδιου, παρακολουθηση facebook, παρακολουθηση κινητου τηλεφωνου

Θα έχετε πρόσβαση σε όλα τα δεδομένα του κινητού όπως : κλήσεις, sms, viber.


ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ

Η παρακολούθηση κινητού τηλεφώνου είναι μία από τις βασικές ηλεκτρονικές υπηρεσίες που προσφέρει το τεχνολογικό τμήμα της ΟΥΖΟΥΝΗΣ PRIVATE INVESTIGATIONS AGENCY. παρακολουθηση κινητου παιδιου παρακολουθηση facebook παρακολουθηση κινητου τηλεφωνου

Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες τεχνολογίες για την παρακολούθηση και τον εντοπισμό ενός κινητού τηλεφώνου.

Διαθέτουμε αξιόπιστα και μη ανιχνεύσιμα προγράμματα παρακολούθησης κινητού τηλεφώνου με δυνατότητα εφαρμογής τόσο σε tablets όσο και σε υπολογιστές. Τα προγράμματα παρακολούθησης κινητού είναι μη ανιχνεύσιμα λογισμικά τα οποία εγκαθίστανται στο κινητό τηλέφωνο είτε απομακρυσμένα είτε εξ επαφής. παρακολουθηση κινητου παιδιου παρακολουθηση facebook παρακολουθηση κινητου τηλεφωνου

Εφόσον το κινητό είναι συμβατό με το πρόγραμμα, έπειτα από την εγκατάστασή του προσφέρεται δυνατότητα πρόσβασης στις δραστηριότητες του κινητού. Το λογισμικό αυτό επιτρέπει στον χρήστη να έχει πρόσβαση σε κλήσεις, μηνύματα (sms), επαφές, εντοπισμό(GPS), μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), φωτογραφίες-βίντεο του κινητού και πολλά άλλα ανάλογα με το πρόγραμμα που θα επιλέξει ο ενδιαφερόμενος. Ωστόσο, απαραίτητη προϋπόθεση για την εγκατάσταση του λογισμικού είναι η φυσική πρόσβαση στο κινητό τηλέφωνο. παρακολουθηση κινητου παιδιου παρακολουθηση facebook παρακολουθηση κινητου τηλεφωνου

Παρακολούθηση Κινητού

Διαβάστε Περισσότερα


ΛΟΓΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΚΙΝΗΤΟΥ

Σε πολλές περιπτώσεις το λογισμικό αυτό παρακολούθησης κινητού χρησιμοποιείται από γονείς. Να μάθουν με ποιους μιλάει το παιδί τους. Ποιες ιστοσελίδες επισκέπτεται. Τι φωτογραφίες ανταλλάσσει και το πού βρίσκεται συνεχώς μήπως διατρέχει κάποιο κίνδυνο. Επιπλέον, οι εταιρείες μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτό το είδος προγράμματος στα εταιρικά τηλέφωνα των υπαλλήλων τους (εφόσον τους ενημερώσουν καταλλήλως) προκειμένου να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν τη φερεγγυότητα τους, αλλά και να προλάβουν την εμφάνιση επιβλαβών προβλημάτων.

Παρακολούθηση Κινητού


ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΚΙΝΗΤΟΥ

Το συγκεκριμένο μη ανιχνεύσιμο λογισμικό παρακολούθησης κινητού, εφόσον είναι συμβατό με τη συσκευή, επιτρέπει σε ένα άτομο να παρακολουθεί μηνύματα κειμένου. Ορισμένα προγράμματα παρακολούθηση κινητού δεν τηρούν τέτοιες προδιαγραφές. Το δικό μας πρόγραμμα παρακολούθησης κινητού μπορεί να επιτρέψει σε ένα τρίτο άτομο να δει τα μηνύματα κειμένου που αποστέλλονται και λαμβάνονται, καθώς και τις ημερομηνίες.

Επιπλέον, προσφέρει δυνατότητα καταγραφής κλήσεων μεταξύ του ατόμου που χρησιμοποιεί το τηλέφωνο και άλλων ατόμων, συμπεριλαμβανομένων των αριθμών τηλεφώνου, των ημερομηνιών, των χρόνων και της διάρκειας κάθε κλήσης.

Επίσης μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος μπορείτε να παρακολουθείτε τη θέση (GPS) του τηλεφώνου σε πραγματικό χρόνο. Το τρίτο άτομο που εγκατέστησε το λογισμικό έχει τη δυνατότητα να βλέπει σε ποιο σημείο του χάρτη βρίσκεται το τηλέφωνο. Και από πού έχει μετακινηθεί. Επιπλέον, παρέχει δυνατότητα καταγραφής δεδομένων όπως :

Η  επισκεψιμότητα ιστοσελίδων, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (εισερχόμενα-εξερχόμενα), αλλά και δεδομένων αποθηκευμένων στο κινητό τηλέφωνο, όπως. Φωτογραφίες, βίντεο, πληροφορίες ημερολογίου, επαφές.

Το συγκεκριμένο προηγμένο λογισμικό είναι σε θέση να καταγράφει μηνύματα κειμένου που χρησιμοποιούνται σε διαφορετικές εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων (Messenger, Viber)και πολλά άλλα.


ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Ωστόσο, η παρακολούθηση κινητού τηλεφώνου είναι νομικά αποδεκτή διαδικασία εφόσον πληρούνται οι εξής προϋποθέσεις:

  • Σε περίπτωση που ο υπεύθυνος κηδεμόνας ενός ανήλικου παιδιού φοβάται ότι το παιδί του βρίσκεται σε κίνδυνο.
  • Σε περίπτωση παραχώρησης ή χορήγησης εταιρικών κινητών τηλεφώνων σε υπαλλήλους εκ μέρους του εργοδότη τους και μόνο όταν ο εργοδότης έχει ενημερώσει αναλόγως και καταλλήλως τους δέκτες των κινητών και έχει λάβει την έγκρισή τους. Εντοπισμός Κινητού
  • Εφόσον ο δέκτης τοποθετείται ηλικιακά στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και η χορήγησή του κρίνεται απαραίτητη. Για αυτή την περίπτωση κρίνεται αναγκαία η νόμιμη και γραπτή συμφωνία των οικείων του.
  • Εφόσον η χορήγησή του ενισχύει τις πιθανότητες εντοπισμού ή διάσωσης της ζωής αγνοούμενου ηλικιωμένου ατόμου που πάσχει από άνοια.

Για ακόμα περισσότερες τεχνολογικές δυνατότητες μπορείτε  να επικοινωνήσετε μαζί μας. Να ενημερωθείτε αναλυτικότερα για τις υπηρεσίες μας και να σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για την υπόθεσή σας.

Οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι τα Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών της ΟΥΖΟΥΝΗΣ PRIVATE INVESTIGATIONS AGENCY αναλαμβάνουν υποθέσεις κινούμενα στο πλαίσιο του νόμου 3206/2003 και όπως αυτός ορίζεται για τους ιδιωτικούς ερευνητές στο ΦΕΚ 298/Α/23.12.2

Call Now Button