παρακολουθηση, ερευνα, γραφεια παρακολουθησης

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ

Αν ενδιαφέρεστε να αναθέσετε μία έρευνα ή παρακολούθηση σε έναν ιδιωτικό ερευνητή (ντετέκτιβ), η OUZOUNIS PRIVATE INVESTIGATIONS AGENCY μπορεί να σας βοηθήσει. παρακολουθηση Ερευνα παρακολουθηση χωρου παρακολουθηση ατομων γραφεια παρακολουθησης

Ανεξάρτητα από το είδος της έρευνας ή της παρακολούθησης, οι υπηρεσίες μας απευθύνονται τόσο σε άτομα όσο και σε επιχειρήσεις και καλύπτουν υποθέσεις αστικής, οικιακής και ποινικής φύσεως.

Επικοινωνήστε σήμερα με την OUZOUNIS PRIVATE INVESTIGATIONS AGENCY για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις υπηρεσίες που προσφέρουμε και το πώς μπορεί να βοηθήσει ο ιδιωτικός μας ντετέκτιβ. Ως το μεγαλύτερο δίκτυο παροχής υπηρεσιών στην Ελλάδα, μπορούμε να σας δώσουμε λύσεις προσαρμοσμένες στην υπόθεσή σας, εγγυώμενοι  απόλυτη διακριτικότητα και εχεμύθεια τόσο κατά την διάρκεια της υπόθεσής σας όσο και μετά.


ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΑΤΟΜΟΥ

Ένας ντετέκτιβ είναι σε θέση να ερευνήσει ένα άτομο για την τεκμηρίωση των επαφών και των δραστηριοτήτων του. Η παρακολούθηση ενός ατόμου μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε προσωπικά είτε εξ αποστάσεως, ανάλογα με την κατάσταση.

 

Αν χρειάζεστε πληροφορίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για δικαστικής φύσεως υποθέσεις, θα χρειαστείτε τη βοήθεια ενός επαγγελματία. Η ΟΥΖΟΥΝΗΣ PRIVATE INVESTIGATIONS AGENCY μπορεί να σας παρέχει εξουσιοδοτημένους, έμπειρους ερευνητές (ντετέκτιβ) για εταιρείες και ιδιώτες.

 


ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΣΥΖΥΓΟΥ

Ίσως η παρακολούθηση συζύγου ή αλλιώς η παρακολούθηση συντρόφου να φαίνεται μια εύκολη διαδικασία, όμως η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική.

Έχετε την αίσθηση ότι είστε θύμα απιστίας; Αν έχετε ενδείξεις ή αν υποψιάζεστε ότι ο σύντροφος σας έχει κάποια συναισθηματική περιπέτεια, τότε ένας Ιδιωτικός Ερευνητής είναι ο πιο κατάλληλος άνθρωπος για να σας το επιβεβαιώσει ή να το διαψεύσει, δίχως να χρειαστεί να εκτεθείτε. Η καθημερινότητα σίγουρα δεν σας επιτρέπει να μπορείτε να παρακολουθήσετε κάποιον ανά πάσα ώρα και στιγμή. Παράλληλα, υπάρχει τεράστιος κίνδυνος να εκτεθείτε ανεπανόρθωτα σε περίπτωση που γίνετε αντιληπτοί από το σύντροφό σας

Αν οι υποψίες σας ότι έχετε πέσει θύμα απιστίας είναι αληθινές, τότε μόνο ένας Επαγγελματίας Ιδιωτικός. Ερευνητής μπορεί να συγκεντρώσει όλες τις απαραίτητες αποδείξεις για ένα διαζύγιο. Σε περίπτωση που υπάρχουν παιδιά, η επιτυχής έκβαση της έκδοσης του διαζυγίου θα παίξει σημαντικό ρόλο στην επιμέλεια αυτών.


ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΑΝΗΛΙΚΩΝ

Η Παρακολούθηση Ανηλίκου η γενικότερα η Παρακολούθηση Ανηλίκων αποτελεί ένα προληπτικό και προστατευτικό μέτρο για τη ζωή ενός ανήλικου παιδιού.

Η ασφάλεια των παιδιών μας είναι ζήτημα υψίστης σημασίας κι όπως είναι ευρέως γνωστό η πρόληψη σώζει ζωές. Βασικός στόχος των ερευνητών μας σε αυτού του είδους υποθέσεις, είναι να συλλέξουν στοιχεία για το περιβάλλον και τις συναναστροφές του παιδιού. Καθώς και να διαπιστώσουν αν διατρέχει τον οποιοδήποτε κίνδυνο. Με αυτό τον τρόπο οι γονείς θα είναι σε θέση να γνωρίζουν αν το παιδί τους αντιμετωπίζει περιστατικά ενδοσχολικής βίας και εκφοβισμού (bullying). Ενώ συγχρόνως θα είναι ενήμεροι για το αν κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών. Επιπλέον, θα έχουν αποδείξεις για τυχόν εμπλοκή του σε εγκληματικές δραστηριότητες, καθώς και αν έχει γενικότερα παραβατική συμπεριφορά.

 

Μέσα από όλα αυτά ένας γονέας θα μπορέσει να εξακριβώσει αν η σχέση που έχει χτίσει με το παιδί του μπορεί να βασίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη. Αλλά και ο ίδιος θα αισθανθεί περισσότερη ασφάλεια, αφού μέσα από τις υπηρεσίες μας θα γνωρίζει που βρίσκεται το παιδί του ανά πάσα ώρα και στιγμή.


ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ

Υποψιάζεστε ότι η επιχείρηση σας είναι θύμα κλοπής ή απάτης από κάποιον υπάλληλο ή συνεργάτη σας; Διαπιστώσατε ότι διαρρέουν πολύτιμες και απόρρητες πληροφορίες; Τότε η πρόσληψη ενός ιδιωτικού ερευνητή (ντετέκτιβ) για εταιρικές έρευνες, μπορεί να προσφέρει μεγάλα οφέλη στην εταιρεία σας παρακολουθηση Ερευνα

Στις μέρες μας έχουν αυξηθεί τόσο τα κρούσματα απάτης εις βάρος των επιχειρήσεων, που ο έλεγχος της φερεγγυότητας των συνεργατών και των πελατών είναι πρωτεύουσας σημασίας. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε ακούσει για περιπτώσεις πλαστογραφίας, για απλήρωτες επιταγές, καθώς και για εμπορεύματα τα οποία πωλήθηκαν, αλλά δεν καταβλήθηκε ποτέ το αντίτιμο αγοράς τους. Ως γνωστόν, η προσφυγή σε μία δικαστική διαμάχη είναι μία χρονοβόρα και πολύ δαπανηρή διαδικασία. Αλλά και τα αποτελέσματά της εξαρτώνται άμεσα από τα στοιχεία που έχετε να επιδείξετε. Η ανάθεση της υπόθεσής σας σε έναν επαγγελματία ιδιωτικό ερευνητή όχι μόνο εξασφαλίζει την συλλογή των. Αποδεικτικών στοιχείων που χρειάζεστε, αλλά εξοικονομεί και χρήματα από την επιχείρησή σας. Εταιρικές Έρευνες

 


GPS Παρακολούθησης

Οι συσκευές παρακολούθησης αυτοκινήτου / οχήματος GPS είναι μια μέθοδος καταγραφής των κινήσεων ενός οχήματος 24 ώρες την ημέρα

Το GPS Tracker είναι ένας σχετικά οικονομικός τρόπος παρακολούθησης ενός οχήματος. Για μια χρονική περίοδο με το επιπλέον πλεονέκτημα της συσκευής να αφαιρείται.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αλλάζετε τη συσκευή από ένα όχημα σε ένα άλλο, εάν η διαλεύκανση της υπόθεσής σας αφορά παραπάνω από ένα οχήματα.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία παρακολούθησης αυτοκινήτου GPS;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι, ωστόσο λίγοι μπορεί να είναι:

  • Επιθυμείτε να είστε σε θέση να παρακολουθείτε το όχημά σας σε περίπτωση κλοπής. παρακολουθηση Ερευνα παρακολουθηση χωρου παρακολουθηση ατομων γραφεια παρακολουθησης
  • Θέλετε να ελέγξετε τη χρήση ενός οχήματος.
  • Πρέπει να επιβεβαιώσετε τις κινήσεις ενός οχήματος για εταιρικής φύσεως υποθέσεις
  • Θέλετε να γνωρίζετε που βρίσκεται πρόσωπο του οικογενειακού σας περιβάλλοντος επειδή φοβάστε για την ασφάλειάτους (άτομα πάσχοντα από ασθένεια, ΑμΕΑ)

Η ΟΥΖΟΥΝΗΣ PRIVATE INVESTIGATIONS AGENCY διαθέτει τις πιο σύγχρονες συσκευές παρακολούθησης αυτοκίνητου / οχήματος (GPS). Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τις συσκευές παρακολούθησης αυτοκινήτου/ οχήματος (.GPS) αλλά και για τον υπόλοιπο τεχνολογικό μας εξοπλισμό. Ερευνα παρακολουθηση χωρου παρακολουθηση ατομων γραφεια παρακολουθησης


Ντετέκτιβ ΟΥΖΟΥΝΗΣ

Η ΟΥΖΟΥΝΗΣ PRIVATE INVESTIGTIONS AGENCY διαθέτει πάνω από 50 χρόνια εμπειρίας σε διάφορους τομείς της έρευνας και της παρακολούθησης. Αν ψάχνετε για ένα γραφείο ντετέκτιβ στην Ελλάδα ή το Εξωτερικό με υπηρεσίες έρευνας και παρακολούθησης, τότε η ΟΥΖΟΥΝΗΣ PRIVATE INVESTIGATIGATIONS AGENCY μπορεί να σας βοηθήσει Ερευνα παρακολουθηση χωρου παρακολουθηση ατομων γραφεια παρακολουθησης

 

Όποια και αν είναι η απαίτηση που έχετε από έναν ιδιωτικό ερευνητή, η διακριτικότητα, η εχεμύθεια και ο επαγγελματισμός είναι στοιχεία που πρέπει να διαθέτει.

 

Επικοινωνήστε με την ΟΥΖΟΥΝΗΣ PRIVATE INVESTIGATIONS AGENCY σήμερα για να μάθετε. Περισσότερα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο ο ιδιωτικός μας ντετέκτιβ μπορεί να σας βοηθήσει στην έρευνά σας.

 

Οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι τα Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών της ΟΥΖΟΥΝΗΣ PRIVATE INVESTIGATIONS AGENCY αναλαμβάνουν υποθέσεις κινούμενα στο πλαίσιο του νόμου 3206/2003 και όπως αυτός ορίζεται για τους ιδιωτικούς ερευνητές στο ΦΕΚ 298/Α/23.12.2

 

Call Now Button