παρακολουθηση υπολογιστη παρακολουθηση υπολογιστη απο αποσταση παρακολουθηση υπολογιστη μεσω δικτυου

Παρακολούθηση Υπολογιστή

Απέσπασε τώρα όλα τα δεδομένα του υπολογιστή όπως λογαριασμοί κοινωνικών μέσων δικτύωσης (Facebook Hacking), ηλεκτρονική αλληλογραφία (emails) και αρχεία αποθηκευμένα στον σκληρό δίσκο.

Η Εταιρία Παρακολούθησης και Έρευνας Ουζούνης προσφέρει τις πιο καινοτόμες λύσεις στην παρακολούθηση υπολογιστή. Μαζί μας, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις κινήσεις του υπολογιστή που θα μας υποδείξετε, όπως η καταγραφή εικόνας και ήχου σε όλες τις λειτουργίες του Η/Υ και σε όλες τις εφαρμογές web apps, desktop apps, browser κ.α.). Τα λογισμικά μας που δινονται για παρακολούθηση υπολογιστή δίνουν τη δυνατότητα ζωντανής (live) και μη καταγραφής.

Η υπηρεσία παρακολούθησης υπολογιστή, όπως και οι υπόλοιπες τεχνολογικές λύσεις είναι 100% μη ανιχνεύσιμες και 100% αποτελεσματικές.

Η άγνοια σε φθείρει. Επικοινώνησε μαζί μας για άμεσες λύσεις στην παρακολούθηση και έρευνα.

Σε ποιούς απευθύνεται (ενδεικτικά) :

Η παρακολούθηση ηλεκτρονικού υπολογιστή απευθύνεται σε όσους έχουν την υποψία πως κάποιο πρόσωπο τους κρύβει μυστικά. Απευθύνεται σε όσους πιστεύουν πως μία πληροφορία μπορεί τους αλλάξει τη ζωή και να τους βοηθήσει να πάρουν τις σωστές αποφάσεις. Σε όσους πιστεύουν πως αξίζουν την αλήθεια.

Ενδείκνυται για:

Γονείς / Κηδεμόνες

Επαγγελματίες

Το μόνο που χρειάζεστε είναι ολιγόλεπτη φυσική πρόσβαση στον υπολογιστή – στόχο.

Γιατί να μας εμπιστευτείς:

Η άγνοια σε φθείρει. Γνωρίζουμε πως η εμπιστοσύνη μπορεί να κλονίσει τις ανθρώπινες σχέσεις και για αυτό είμαστε εδώ.
Ήρθε η ώρα να δράσεις!

Έχοντας ολοκληρώσει με απόλυτη επιτυχία πάνω από 23000 υποθέσεις, τα τελευταία 50+ χρόνια τα γραφεία μας αναλαμβάνουν υποθέσεις έρευνας και παρακολούθησης σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό. Κύριος στόχος μας είναι η άντληση των πληροφοριών που μας ζητάτε.

Νομικό Πλαίσιο

Οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι η ΟΥΖΟΥΝΗΣ PRIVATE INVESTIGATIONS AGENCY αναλαμβάνει υποθέσεις κινούμενη στο πλαίσιο του νόμου 3206/2003 και όπως αυτός ορίζεται για τους ιδιωτικούς ερευνητές στο ΦΕΚ 298/Α/23.12.2

Αξιοπιστία

Εγγυόμαστε πως καμία πληροφορία δεν πρόκειται να διαρρεύσει από εμάς.

Αποτελεσματικότητα

Ολοκληρώσαμε με 100% επιτυχία όλες τις υποθέσεις που έχουμε αναλάβει.

Επαγγελματισμός

Το δίκτυο συνεργατών μας διακρίνεται από άκρατες επαγγελματικές ικανότητες έρευνας και παρακολούθησης.

Πόσο κοστίζουν οι υπηρεσίες σας;

Οι υπηρεσίες έρευνας, παρακολούθησης και αντιπαρακολούθησης ποικίλουν τόσο στην εκτέλεση και τα μέσα που απαιτεί μία έρευνα, όσο και στον τόπο διεξαγωγής και τις ανάγκες χρόνου. Καλέστε στο +306944754519 για να ενημερωθείτε αναλόγως.

Σε ποιες περιοχές δραστηριοποιείστε;

Η Εταιρεία Έρευνας και Παρακολούθησης, Ουζούνης αναλαμβάνει υπηρεσίες σχετικά με την έρευνα και την παρακολούθηση ατόμου σε όλες τις πόλεις Ελλάδας και εξωτερικού. Καλέστε στο +306944754519 για να ενημερωθείτε αναλόγως.

Μπορώ να σας εμπιστευτώ;

Ναι, μπορείτε να μας εμπιστευτείτε. Οι 23.000+ πελάτες δε μπορεί να κάναν λάθος.
Σε μία συνεχή πορεία εξέλιξης, τα γραφεία ντετέκτιβ Ουζούνης, από το 1970 παρέχουν υπηρεσίες παρακολούθησης και έρευνας διατηρώντας αμετάβλητες τρεις αξίες: Εχεμύθεια, Επαγγελματισμός, Διακριτικότητα.

Call Now Button