Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών

Ντετεκτιβ στην Αθηνα

Ενδιαφέρεστε για ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ με πολλά χρόνια εμπειρίας και ανταπόκριση σε όλη την Ελλάδα; Με εμπειρία από το 1970 και κεντρικά γραφεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, η Εταιρία Ιδιωτικών Ερευνών «ΟΥΖΟΥΝΗΣ» αναλαμβάνει με απόλυτη υπευθυνότητα και επαγγελματισμό υποθέσεις στην Αθήνα.

Τα γραφεία μας με έδρα την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη αναλαμβάνουν υποθέσεις ερευνών τόσο στη Αθήνα όσο και σε όλη την Ελλάδα έχοντας ως βασική προτεραιότητα την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, είμαστε σε θέση να του προσφέρουμε απαντήσεις σε ζητήματα Συζυγικού, Ενδοοικογενειακού και Επαγγελματικού περιεχομένου ,καθώς και σε ερωτήματα που αφορούν Ανήλικα Παιδιά και Εφήβους.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οτιδήποτε σας απασχολεί, ώστε μέσα από μια πληθώρα υπηρεσιών και τεχνολογικών μέσων να σας εξασφαλίσουμε τις απαντήσεις που αναζητάτε.

Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών

Ντετεκτιβ Αθηνα

Τα Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών ΟΥΖΟΥΝΗΣ καλύπτουν μία μεγάλη γκάμα αναγκών όπως οικογενειακές υποθέσεις, παρακολουθήσεις συζύγου καθώς και ανηλίκων, προγαμιαίες έρευνες, ενδοοικογενειακές υποθέσεις – κληρονομικά, εντοπισμό ατόμων καθώς και εντοπισμό πολύτιμων αντικειμένων, εμποροβιομηχανικές έρευνες, προστασία από κακόβουλες ενέργειες όπως από παγιδεύσεις κινητών τηλεφώνων , εντοπισμό κακόβουλων μηχανισμών όπως για παράδειγμα ανίχνευση κοριών καθώς και άλλων συσκευών, οι οποίες έχουν σκοπό τη στενή παρακολούθηση και την άντληση πληροφοριών από την ιδιωτική και επαγγελματική μας ζωή, καθώς και πολλές ακόμα πολύτιμες υπηρεσίες.

Ανεξάρτητα από το αν ευσταθούν οι υποψίες για κάτι που σας απασχολεί, ο Ντετέκτιβ αποτελεί πολύτιμο συνεργάτη, ο οποίος θα τις επιβεβαιώσει ή θα τις διαψεύσει με αποδείξεις και στοιχεία τα οποία θα είναι ικανά να σταθούν σε κάποια δικαστική διαμάχη.

Κανείς δε περιμένει ότι θα πέσει θύμα κάποιου επιτήδειου όμως είναι γεγονός ότι υπάρχει κίνδυνος ανά πάσα στιγμή να βρεθούμε και εμείς σε μία παρόμοια δυσάρεστη κατάσταση.

Αν λοιπόν χρειάζεστε ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ στην ΑΘΗΝΑ τότε βρήκατε το κατάλληλο γραφείο. Επικοινωνήστε μαζί μας και θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας.

Σύμφωνα με τον ΝΟΜΟ 3206/2003 ΦΕΚ 298/Α/23.12.2003 απαγορεύεται η χρήση των τίτλων: ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ή ΝΤΕΝΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑΣ ή ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ αλλά αντί αυτών χρησιμοποιούνται πλέον οι νόμιμες εκφράσεις: ΓΡΑΦΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΑΘΗΝΑ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΡΕΥΝΩΝ ΑΘΗΝΑ.

Ένα γραφείο ερευνών , κυρίως λόγω της ιδιαιτερότητας του επαγγέλματος , είναι σε θέση να αναλάβει υποθέσεις που αφορούν διάφορες πτυχές της ζωής, τόσο της προσωπικής όσο και της επαγγελματικής . Παρ’ όλα αυτά, μέσα από μια εμπειρία πολλών χρόνων είμαστε σε θέση να τις κατηγοριοποιήσουμε και να αναφερθούμε στις κυριότερες από αυτές.

Call Now Button