elThessaloniki: +302310228791 -Athens: +302130430835
·
info@ouzounisdetectives.com
·
Monday - Sunday 24/7
Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών

Ντετεκτιβ Καβαλα

Ποια είναι τα σημάδια και σε ποιες περιπτώσεις πρέπει να αναθέσουμε σε έναν επαγγελματία ντετέκτιβ μια υπόθεση ή ένα πρόβλημά μας; Ποια βήματα πρέπει να κάνω ώστε να μην δημιουργήσω προβλήματα στις σχέσεις μου και στο περιβάλλον μου; Η απάντηση δεν είναι εύκολη και δεν είναι πάντα ή ίδια.

Ας ξεκινήσουμε με τις οικογενειακές υποθέσεις, όταν πρόκειται για εξωσυζυγικές σχέσεις πρέπει να προσέξουμε για αλλαγές στις συνήθειες του ή της συντρόφου μας. Αλλαγή στις ώρες εργασίας, ώρες επιστροφής στο σπίτι ή νέες συνήθειες που δεν πιστεύουμε ότι είναι στον χαρακτήρα του εν λόγω ατόμου.

Όσο για την συμπεριφορά εδώ πρέπει να προσέξουμε την ασυνήθιστα κακή συμπεριφορά αλλά και την ιδιαίτερα καλή που καμιά φορά μπορεί να είναι σημάδι ενοχών ή συγκάλυψης κάποιων καταστάσεων.

ντετέκτιβ καβάλα

Όταν πρόκειται για κάποιο μέλος της οικογένειας μας (κυρίως έφηβοι) για το οποίο παρατηρούμε κάποια αλλαγή στην συμπεριφορά του ή περίεργη επιθετικότητα που συνεχίζει για μεγάλο χρονικό διάστημα πρέπει να δούμε το θέμα λίγο καλύτερα.

Τότε ένας ντετέκτιβ με τις σύγχρονες μεθόδους παρακολούθησης μπορεί ακόμα και μέσω κινητού τηλεφώνου να μας βοηθήσει εύκολα και γρήγορα χωρίς εμείς να διακινδυνεύσουμε να έρθουμε σε αντιπαράθεση με το εν λόγω άτομο.

Οι «περίεργες» συναναστροφές και παρέες είναι συνηθισμένο θέμα που απασχολεί τους γονείς.

H παρακολούθηση ανηλίκων είναι δύσκολη υπόθεση αλλά με την βοήθεια ενός ιδιωτικού ερευνητή μπορούμε να ξέρουμε με σιγουριά τις συναναστροφές και τις συνήθειες για όποιο μέλος της οικογένειας μας επιθυμούμε.

Αν επιθυμείτε να προσλάβετε ντετέκτιβ στην Καβάλα τότε απευθυνθείτε στην  ΟΥΖΟΥΝΗΣ PRIVATE INVESTIGATIOΝS AGENCY, την Εταιρεία που ιδρύθηκε  το 1970 με στόχο την παροχή του μεγαλύτερου εύρους υπηρεσιών στις Ιδιωτικές Έρευνες.

Διαθέτουμε πιστοποιημένους ιδιωτικούς ερευνητές κατάλληλα εκπαιδευμένους και εξοπλισμένους με τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, οι οποίοι αναλαμβάνουν υποθέσεις πάσης φύσεως τόσο στην Καβάλα όσο και σε όλη την Ελλάδα.

Ανάμεσα στις υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι οι ακόλουθες:

 • Έρευνες για προσωπικά θέματα
 • Έρευνες για εξωσυζυγικές σχέσεις
 • Έρευνα Ιστορικού
 • Παρακολουθήσεις κάθε είδους
 • Παρακολούθηση Κινητού τηλεφώνου
 • Προηγμένος Εξοπλισμός Καταγραφής Ήχου (Κοριοί Παρακολούθησης)
 • Συναναστροφές Ανηλίκων
 • Έρευνες για οικογενειακές υποθέσεις & κληρονομικά
 • Εταιρικές & Εμποροβιομηχανικές έρευνες
 • Έρευνα για Ανεύρεση Αγνοούμενου Προσώπου

Γιατί να επιλέξετε εμάς:

 • Εχεμύθεια και Διακριτικότητα: Μόνο εσείς θα ξέρετε για τις δράσεις μας και κανείς άλλος
 • Προσιτές τιμές: Κύριο μέλημα μας είναι να προσφέρουμε άριστο αποτέλεσμα στις καλύτερες τιμές
 • Υποστήριξη: Υποστηρίζουμε και συμβουλεύουμε τους πελάτες μας ακόμη και μετά την ολοκλήρωση της υπόθεσης
 • 50 έτη εμπειρίας: Έχουμε 50 χρόνια επιτυχιών στον χώρο των ιδιωτικών ερευνών

Εάν σας απασχολούν θέματα εξωσυζυγικής φύσεως, εάν ανησυχείτε για τις συναναστροφές του παιδιού σας ή αν υποψιάζεστε ότι διαρρέουν απόρρητες πληροφορίες από την επιχείρηση σας, τότε οι πιστοποιημένοι ιδιωτικοί ερευνητές μας  είναι σε θέση να σας βοηθήσουν και να δώσουν λύση στο πρόβλημα σας. Με απόλυτη εχεμύθεια και προσήλωση στο αποτέλεσμα, το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών της ΟΥΖΟΥΝΗΣ PRIVATE INVESTIGATIONS AGENCY  είναι κοντά σας με λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας.

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΚΑΒΑΛΑ. Ότι και να σας απασχολεί από τις παραπάνω περιπτώσεις, ένας επαγγελματίας ντετέκτιβ είναι σε θέση να σας δώσει αξιόπιστες απαντήσεις προσκομίζοντας σας όλα τα απαραίτητα αποδεικτικά στοιχεία. Κάθε υπόθεση είναι διαφορετική και απαιτεί ιδιαίτερο χειρισμό. Ανεξάρτητα από το αν ευσταθούν οι υποψίες για ένα προσωπικό σας ζήτημα ή όχι, ένας Ντετέκτιβ αποτελεί ένας  πολύτιμος συνεργάτης που θα σας τις επιβεβαιώσει ή θα τις διαψεύσει και μάλιστα με αποδείξεις  ικανές να σταθούν σε κάποια δικαστική διαμάχη. Απευθυνθείτε για ντετέκτιβ στην Καβάλα  στους πιστοποιημένους  ιδιωτικούς ερευνητές  της  ΟΥΖΟΥΝΗΣ PRIVATE  INVESTIGATIONS AGENCY και να είστε σίγουροι για την επιτυχή έκβαση της υπόθεσής σας.

Οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι τα Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών της ΟΥΖΟΥΝΗΣ PRIVATE INVESTIGATIONS AGENCY αναλαμβάνουν υποθέσεις κινούμενα στο πλαίσιο του νόμου 3206/2003 και όπως αυτός ορίζεται για τους ιδιωτικούς ερευνητές στο ΦΕΚ 298/Α/23.12.20