elThessaloniki: +302310228791 -Athens: +302130430835
·
info@ouzounisdetectives.com
·
Monday - Sunday 24/7
Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών

Ντετεκτιβ Βεροια

Ντετέκτιβ Βέροια. Αν επιθυμείτε να προσλάβετε  ντετέκτιβ  στον Βέροια τότε απευθυνθείτε στην  ΟΥΖΟΥΝΗΣ PRIVATE INVESTIGATIONS AGENCY, την Εταιρεία που ιδρύθηκε  το 1970 με στόχο την παροχή του μεγαλύτερου εύρους υπηρεσιών στις Ιδιωτικές Έρευνες. Διαθέτουμε πιστοποιημένους ιδιωτικούς ερευνητές κατάλληλα εκπαιδευμένους και εξοπλισμένους με τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, οι οποίοι αναλαμβάνουν υποθέσεις πάσης φύσεως τόσο στον Βέροια όσο και σε όλη την Ελλάδα.

Ντετέκτιβ Βέροια

 

Ανάμεσα στις υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι οι ακόλουθες:

 • Έρευνες για προσωπικά θέματα
 • Έρευνες για εξωσυζυγικές σχέσεις
 • Έρευνα Ιστορικού
 • Παρακολουθήσεις κάθε είδους
 • Παρακολούθηση Κινητού τηλεφώνου
 • Προηγμένος Εξοπλισμός Καταγραφής Ήχου (Κοριοί Παρακολούθησης)
 • Συναναστροφές Ανηλίκων
 • Έρευνες για οικογενειακές υποθέσεις & κληρονομικά
 • Εταιρικές & Εμποροβιομηχανικές έρευνες
 • Έρευνα για Ανεύρεση Αγνοούμενου Προσώπου

Γιατί να επιλέξετε εμάς:

 • Εχεμύθεια και Διακριτικότητα: Μόνο εσείς θα ξέρετε για τις δράσεις μας και κανείς άλλος
 • Προσιτές τιμές: Κύριο μέλημα μας είναι να προσφέρουμε άριστο αποτέλεσμα στις καλύτερες τιμές
 • Υποστήριξη: Υποστηρίζουμε και συμβουλεύουμε τους πελάτες μας ακόμη και μετά την ολοκλήρωση της υπόθεσης
 • 50 έτη εμπειρίας: Έχουμε 50 χρόνια επιτυχιών στον χώρο των ιδιωτικών ερευνών

Εάν σας απασχολούν θέματα εξωσυζυγικής φύσεως, εάν ανησυχείτε για τις συναναστροφές του παιδιού σας ή αν υποψιάζεστε ότι διαρρέουν απόρρητες πληροφορίες από την επιχείρηση σας, τότε οι πιστοποιημένοι ιδιωτικοί ερευνητές μας  είναι σε θέση να σας βοηθήσουν και να δώσουν λύση στο πρόβλημα σας. Με απόλυτη εχεμύθεια και προσήλωση στο αποτέλεσμα, το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών της ΟΥΖΟΥΝΗΣ PRIVATE INVESTIGATIONS AGENCY  είναι κοντά σας με λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας.

Προσφέρουμε επίσης μια ποικιλία άλλων υπηρεσιών έρευνας που σχετίζονται με έρευνες επιχειρήσεων και χώρου εργασίας. Οι τοπικοί ιδιωτικοί ερευνητές μας είναι προσβάσιμοι καθ ‘όλη τη διάρκεια των ερευνών μας και εάν η υπόθεσή σας αφορά απιστία συζύγου, τον έλεγχο ιστορικού ή την εξεύρεση ενός ατόμου, θα μπορείτε να επικοινωνήσετε με το γραφείο μας ή τον ερευνητή σε οποιοδήποτε σημείο της έρευνας .

Είτε είστε ιδιώτης, μικρή επιχείρηση, δικηγόρος, ασφαλιστική εταιρεία ή εταιρεία, η αποστολή μας είναι να παρέχουμε επαγγελματικές υπηρεσίες έρευνας σε όλους τους πελάτες μας.

Οι έμπειροι ερευνητές μας βρίσκονται σε όλη την πόλη της Βέροιας. Είμαστε στην επιχείρηση πάνω από 45 χρόνια. Εξερευνήστε την ιστοσελίδα μας και μάθετε περισσότερα σχετικά με τις υπηρεσίες έρευνας.

Η πρόσληψη ενός ιδιωτικού ερευνητή δεν είναι μια ακριβή επιστήμη. Αν και υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη τις περισσότερες φορές, το συναίσθημα που παίρνετε όταν μιλάτε στον ιδιωτικό ανακριτή για την περίπτωσή σας είναι ένα ακριβές βαρόμετρο για τον τρόπο με τον οποίο ο ιδιωτικός ντετέκτιβ θα ασχοληθεί με την υπόθεση σας.

 

Αντιλαμβανόμαστε τον ευαίσθητο και μοναδικό χαρακτήρα του κάθε πελάτη μας. Η κατάστασή σας είναι μοναδική. Είμαστε εδώ για να ακούσουμε, να καταλάβουμε τις περιστάσεις σας και να σας βοηθήσουμε να βρείτε την αλήθεια που αναζητάτε. Καλέστε μας σήμερα και ας μιλήσουμε. Θα δημιουργήσουμε ένα σχέδιο που θα σας βοηθήσει να λάβετε τις απαντήσεις που σας αξίζουν.

Ότι και να σας απασχολεί από τις παραπάνω περιπτώσεις, ένας επαγγελματίας ντετέκτιβ είναι σε θέση να σας δώσει αξιόπιστες απαντήσεις προσκομίζοντας σας όλα τα απαραίτητα αποδεικτικά στοιχεία. ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΒΕΡΟΙΑ γιατί κάθε υπόθεση είναι διαφορετική και απαιτεί ιδιαίτερο χειρισμό. Ανεξάρτητα από το αν ευσταθούν οι υποψίες για ένα προσωπικό σας ζήτημα ή όχι, ένας Ντετέκτιβ αποτελεί ένας  πολύτιμος συνεργάτης που θα σας τις επιβεβαιώσει ή θα τις διαψεύσει και μάλιστα με αποδείξεις  ικανές να σταθούν σε κάποια δικαστική διαμάχη. Απευθυνθείτε για ντετέκτιβ στους πιστοποιημένους  ιδιωτικούς ερευνητές της ΟΥΖΟΥΝΗΣ PRIVATE  INVESTIGATIONS AGENCY και να είστε σίγουροι για την επιτυχή έκβαση της υπόθεσής σας.

Οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι τα Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών της ΟΥΖΟΥΝΗΣ PRIVATE INVESTIGATIONS AGENCY αναλαμβάνουν υποθέσεις κινούμενα στο πλαίσιο του νόμου 3206/2003 και όπως αυτός ορίζεται για τους ιδιωτικούς ερευνητές στο ΦΕΚ 298/Α/23.12.20