καταγραφη ιστορικου ελεγχος ιστορικου ατομου ελεγχος ιστορικου ενος ατομου

Καταγραφή Ιστορικού

Μάθε τις πιο ακριβείς πληροφορίες για το ιστορικό του προσώπου που σε ενδιαφέρει.

Δεν υπάρχει πιο σπουδαία πληροφορία από το ιστορικό ενός ανθρώπου, καθώς αυτό αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα του και εξηγεί όλες του τις συμπεριφορές. Η εταιρία OYZOYNIS PRIVATE INVESTIGATIONS και οι επαγγελματίες συνεργάτες της στην ιδιωτική έρευνα και παρακολούθηση προσφέρουν 100% άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις.

Ένας έλεγχος ιστορικού από επαγγελματία ντετέκτιβ μπορεί να σου δώσει πληροφορίες σχετικά με την πραγματική ταυτότητα ενός προσώπου, την επαγγελματική του ενασχόληση, για το εάν εμπλέκεται σε κάποια εγκληματική ή παρεμβατική δραστηριότητα, για το οικονομικό του υπόβαθρο ή για πιθανές οικονομικές οφειλές του και χρέη.

Γνωρίζοντας το ιστορικό των διασυνδέσεων σας, σας προφυλάσσει από κακόβουλες επαφές και ενέργειες που θα μπορούσαν να βλάψουν σοβαρά το οικογενειακό ή επαγγελματικό σας περιβάλλον.

Σε ποιους απευθύνεται:

Οικογενειακό Περιβάλλον

Δε μπορείτε εύκολα να εμπιστεύεστε τους ανθρώπους που έρχονται σε άμεση επαφή με το οικογενειακό σας περιβάλλον. Πρέπει να γνωρίζεται το ιστορικό του ανθρώπου που φροντίζει τα παιδιά ή τους ηλικιωμένους γονείς σας.

 

Ένας έλεγχος ιστορικού θα σας βοηθήσει να έχετε την ασφάλεια που χρειάζεστε.

Επαγγελματικό Περιβάλλον

Μία επιχείριση διατρέχει εσωτερικούς και εξωτερικούς κινδύνους, καθώς και στις δύο περιπτώσεις ο ανθρώπινος παράγοντας καθορίζει το ρίσκο.

Διεξάγοντας έλεγχο ιστορικού στο εσωτερικό περιβάλλον της επιχείρησης, μπορείτε να αποτρέψετε κλοπές και άπατες.

Ένας έλεγχος ιστορικού συνεργατών και ανταγωνιστών σας προφυλάσσει από οικονομικές εξαπατήσεις και/ή αθέμιτο ανταγωνισμό.

Ήρθε η ώρα να δράσεις να προστατέψεις ό,τι έχει αξία.

Γιατί να μας εμπιστευτείς:

Η άγνοια σε φθείρει. Γνωρίζουμε πως η εμπιστοσύνη μπορεί να κλονίσει τις ανθρώπινες σχέσεις και για αυτό είμαστε εδώ.
Ήρθε η ώρα να δράσεις!

Έχοντας ολοκληρώσει με απόλυτη επιτυχία πάνω από 23000 υποθέσεις, τα τελευταία 50+ χρόνια τα γραφεία μας αναλαμβάνουν υποθέσεις έρευνας και παρακολούθησης σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό. Κύριος στόχος μας είναι η άντληση των πληροφοριών που μας ζητάτε.

Νομικό Πλαίσιο

Οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι η ΟΥΖΟΥΝΗΣ PRIVATE INVESTIGATIONS AGENCY αναλαμβάνει υποθέσεις κινούμενη στο πλαίσιο του νόμου 3206/2003 και όπως αυτός ορίζεται για τους ιδιωτικούς ερευνητές στο ΦΕΚ 298/Α/23.12.2

Αξιοπιστία

Εγγυόμαστε πως καμία πληροφορία δεν πρόκειται να διαρρεύσει από εμάς.

Αποτελεσματικότητα

Ολοκληρώσαμε με 100% επιτυχία όλες τις υποθέσεις που έχουμε αναλάβει.

Επαγγελματισμός

Το δίκτυο συνεργατών μας διακρίνεται από άκρατες επαγγελματικές ικανότητες έρευνας και παρακολούθησης.

Πόσο κοστίζουν οι υπηρεσίες σας;

Οι υπηρεσίες έρευνας, παρακολούθησης και αντιπαρακολούθησης ποικίλουν τόσο στην εκτέλεση και τα μέσα που απαιτεί μία έρευνα, όσο και στον τόπο διεξαγωγής και τις ανάγκες χρόνου. Καλέστε στο +306944754519 για να ενημερωθείτε αναλόγως.

Σε ποιες περιοχές δραστηριοποιείστε;

Η Εταιρεία Έρευνας και Παρακολούθησης, Ουζούνης αναλαμβάνει υπηρεσίες σχετικά με την έρευνα και την παρακολούθηση ατόμου σε όλες τις πόλεις Ελλάδας και εξωτερικού. Καλέστε στο +306944754519 για να ενημερωθείτε αναλόγως.

Μπορώ να σας εμπιστευτώ;

Ναι, μπορείτε να μας εμπιστευτείτε. Οι 23.000+ πελάτες δε μπορεί να κάναν λάθος.
Σε μία συνεχή πορεία εξέλιξης, τα γραφεία ντετέκτιβ Ουζούνης, από το 1970 παρέχουν υπηρεσίες παρακολούθησης και έρευνας διατηρώντας αμετάβλητες τρεις αξίες: Εχεμύθεια, Επαγγελματισμός, Διακριτικότητα.

Call Now Button