γραφεια ιδιωτικων ερευνων αθηνα, γραφειο ιδιωτικων ερευνων αθηνα. ιδιωτικος ντετεκτιβ αθηνα, ιδιωτικος ερευνητης αθηνα, ιδιωτικος αστυνομικος αθηνα

ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ

Η ΟΥΖΟΥΝΗΣ PRIVATE INVASTIGATIONS AGENCY αποτελεί το Μεγαλύτερο Δίκτυο Παροχής Υπηρεσιών στην Ελλάδα από το 1970. Διαθέτουμε Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και συνεργάτες σε όλες τις μεγάλες πόλεις. ιδιωτικος ντετεκτιβ αθηνα ιδιωτικος αστυνομικος αθηνα ιδιωτικος ερευνητης αθηνα  γραφειο ιδιωτικων ερευνων αθηνα γραφεια ιδιωτικων ερευνων αθηνα

Η χρόνια εμπειρία μας, τα σίγουρα αποτελέσματα αλλά και οι επιτυχίες μας στον τομέα της έρευνας, μας δίνουν την δυνατότητα να εγγυηθούμε και για την δική σας υπόθεση.

Μέσα από το καλά οργανωμένο δίκτυο συνεργατών, την άριστη εκπαίδευση και τον σύγχρονο εξοπλισμό προσφέρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Όποια κι αν είναι η υπόθεση που σας απασχολεί, είμαστε εδώ για να σας δώσουμε λύσεις. ιδιωτικος ντετεκτιβ αθηνα

Ανάμεσα στις υποθέσεις που αναλαμβάνουμε είναι οι ακόλουθες:

 • Παρακολουθήσεις κάθε είδους
 • Εντοπισμός αγνοουμένου προσώπου 
 • Έρευνες για προσωπικά θέματα
 • Εξωσυζυγικές σχέσεις-Διαζύγια
 • Συναναστροφές Ανηλίκων & Εφήβων ιδιωτικος ντετεκτιβ αθηνα ιδιωτικος αστυνομικος
 • Οικογενειακές υποθέσεις & Κληρονομικά
 • Εταιρικές & Εμποροβιομηχανικές έρευνες

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΟΥΖΟΥΝΗΣ

Γιατί να επιλέξετε εμάς:

 • Εχεμύθεια και Διακριτικότητα: Μόνο εσείς θα ξέρετε για τις δράσεις μας και κανείς άλλος. 
 • Προσιτές τιμές: Κύριο μέλημα μας είναι να προσφέρουμε άριστο αποτέλεσμα στις καλύτερες τιμές.
 • Υποστήριξη: Υποστηρίζουμε και συμβουλεύουμε τους πελάτες μας ακόμη και μετά την ολοκλήρωση της υπόθεσης.
 • 50 έτη εμπειρίας: Έχουμε 50 χρόνια επιτυχιών στον χώρο των ιδιωτικών ερευνών.  ιδιωτικος αστυνομικος γραφειο ιδιωτικων ερευνων γραφεια ιδιωτικων ερευνων

12 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΤΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

Ο σκοπός ενός ιδιωτικού ντετέκτιβ είναι να βοηθήσει άτομα, δικηγόρους και επιχειρήσεις να βρουν πληροφορίες που δεν είναι εύκολα προσβάσιμες. Ο παρακάτω κατάλογος είναι ένα μικρό δείγμα των καθηκόντων που μπορεί να κάνει ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ για εσάς.

Έλεγχοι ιστορικού

Διεξάγονται έλεγχοι ιστορικού για την επαλήθευση της ταυτότητας κάποιου, την κατανόηση του ποινικού ιστορικού ενός ατόμου, την προστασία του χώρου εργασίας και την τήρηση των οδηγιών εκκαθάρισης ασφαλείας της εταιρείας.

Γεγονός:Το 75% των εργοδοτών λένε ότι έχουν μισθώσει το λάθος άτομο. Το μέσο κόστος μιας κακής μίσθωσης είναι σχεδόν 10.000€

Κινητή ή σταθερή επιτήρηση

Η επιτήρηση είναι η πρακτική της παρακολούθησης ενός θέματος προκειμένου να τεκμηριωθεί η δραστηριότητα.

Γεγονός:Η επιτήρηση διεξάγεται προκειμένου να αποφευχθούν τα εγκλήματα, να ληφθούν πληροφορίες για χρήση στο δικαστήριο, να ληφθούν αποδείξεις για ένα έγκλημα, να ληφθούν αποδείξεις σε αστικές υποθέσεις κλπ.

Ασφαλιστικές έρευνες

Αυτή η μορφή έρευνας αφορά την εξακρίβωση απάτης που επικεντρώθηκε σε δόλιες, ψευδείς ή διογκωμένες αξιώσεις. ιδιωτικος ντετεκτιβ αθηνα ιδιωτικος ερευνητης γραφειο ιδιωτικων ερευνων γραφεια ιδιωτικων ερευνων

Γεγονός:Οι ασφαλιστικές απάτες ζημιώνουν 60 δισεκατομμύρια ευρώ ετησίως τις ασφαλιστικές εταιρείες. Αυτό αυξάνει το κόστος για όλους.

Παρέχουν κλητεύσεις και επίσημα έγγραφα

Η δημοσίευση εγγράφων σε άλλο πρόσωπο είναι επίσημη παράδοση εγγράφων. Τα έγγραφα πρέπει να “εξυπηρετούνται” σε οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο που εμπλέκεται στη δίκη ή που ο νόμος απαιτεί να πάρει τα χαρτιά ή αντίγραφα.

Εταιρική έρευνα

Γίνεται εμπεριστατωμένη έρευνα μιας επιχείρησης ή εταιρείας προκειμένου να αποκαλυφθούν οι παρατυπίες από τους υπαλλήλους, τη διοίκηση ή ακόμη και τρίτους.

Γεγονός:Σύμφωνα με την παγκόσμια μελέτη απάτης του ACFE για το 2017, οι μέσοι οργανισμοί χάνουν το 5% των εσόδων κάθε χρόνο. Αυτό ανέρχεται σε 3,7 τρισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.

Private investigation

Αυτός ο τύπος έρευνας έχει να κάνει με άτομα και με προσωπικά θέματα. Η ιδιωτική έρευνα μπορεί να σας βοηθήσει να αποκαλύψετε την απιστία, να αποφύγετε την απάτη, την κλοπή και άλλες μορφές εγκληματικών ενεργειών στο σπίτι σας.

Γεγονός:Εκτιμάται ότι περίπου το 30% έως το 60% όλων των παντρεμένων ατόμων θα συμμετέχουν σε απιστία κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του γάμου τους.

Έρευνα και Ανασυγκρότηση Ατυχημάτων

Η ανασυγκρότηση των οχημάτων είναι η επιστημονική διαδικασία διερεύνησης, ανάλυσης και εξαγωγής συμπερασμάτων σχετικά με τα αίτια και τα γεγονότα κατά τη σύγκρουση οχημάτων.

Γεγονός:Τα στατιστικά στοιχεία για το 2017 δείχνουν ότι 32.675 άνθρωποι σκοτώθηκαν σε 29.989 ατυχήματα. ιδιωτικος ντετεκτιβ αθηνα ιδιωτικος ερευνητης γραφεια ιδιωτικων ερευνων

Διαδικτυακή Παρενόχληση

Αυτός ο τύπος έρευνας αποκαλύπτει γεγονότα από δημοσιεύσεις κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, ενημερώσεις κλπ. Αυτά τα γεγονότα μπορούν να παρουσιαστούν ως μέρος ενός ελέγχου ιστορικού, να υποστηρίξουν το άλλοθι και να προσφέρουν πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με τις δικαστικές υποθέσεις.

Γεγονός:Εγκλήματα που συνδέονται με το Facebook αναφέρονται σε αστυνομικούς κάθε 40 λεπτά. ιδιωτικος ντετεκτιβ αθηνα ιδιωτικος ερευνητης γραφειο ιδιωτικων ερευνων

Έρευνα παιδικής μέριμνας

Πρόκειται για μια αντικειμενική παρατήρηση της ευημερίας και της θεραπείας του παιδιού από τους γονείς του ως αποτέλεσμα διαζυγίου ή επιμέλειας.

Έρευνα κλοπής ταυτότητας

Με απλά λόγια, η κλοπή ταυτότητας είναι όταν κάποιος προσποιείται ότι είσαι εσύ. Αυτό συχνά επιτυγχάνεται με κλοπή προσωπικών πληροφοριών. Αυτός ο τύπος έρευνας σκοπεύει να αποκαλύψει τα γεγονότα σχετικά με αυτό το αδίκημα.

Εντοπισμός προσώπου

Αυτή είναι η διαδικασία εντοπισμού των ατόμων που έχουν εξαφανιστεί ή που έχουν αθετήσει χρέη.

Ανάκτηση δεδομένων

Αυτός είναι ο τελικός στόχος όλων των ερευνών και ο τελικός λόγος για τον οποίο προσλαμβάνεται ιδιωτικός ντετέκτιβ. Τα τεκμηριωμένα γεγονότα χρησιμοποιούνται ως αποδεικτικά στοιχεία για τη στήριξη συγκεκριμένης θέσης.

 

 

Με απόλυτη εχεμύθεια και προσήλωση στο αποτέλεσμα, τα Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών της ΟΥΖΟΥΝΗΣ PRIVATE INVESTIGATIONS AGENCY  είναι κοντά σας με λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας.

Ότι και να σας απασχολεί από τις παραπάνω περιπτώσεις, ένας επαγγελματίας ντετέκτιβ είναι σε θέση να σας δώσει αξιόπιστες απαντήσεις προσκομίζοντας σας όλα τα απαραίτητα αποδεικτικά στοιχεία.

Κάθε υπόθεση είναι διαφορετική και απαιτεί ιδιαίτερο χειρισμό.

Ανεξάρτητα από το αν ευσταθούν οι υποψίες ή όχι, ένας Ντετέκτιβ μπορεί να σας τις επιβεβαιώσει ή να τις διαψεύσει και μάλιστα με αποδείξεις  ικανές να σταθούν σε κάποια δικαστική διαμάχη. Απευθυνθείτε στους πιστοποιημένους  ιδιωτικούς ερευνητές  της  ΟΥΖΟΥΝΗΣ PRIVATE  INVESTIGATIONS AGENCY και να είστε σίγουροι για την επιτυχή έκβαση της υπόθεσής σας. ιδιωτικος αστυνομικος αθηνα

Οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι τα Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών της ΟΥΖΟΥΝΗΣ PRIVATE INVESTIGATIONS AGENCY αναλαμβάνουν υποθέσεις κινούμενα στο πλαίσιο του νόμου 3206/2003 και όπως αυτός ορίζεται για τους ιδιωτικούς ερευνητές στο ΦΕΚ 298/Α/23.12.20

 

Call Now Button