elenThessaloniki: +302310228791 -Athens: +302130430835
·
info@ouzounisdetectives.com
·
Monday - Sunday 24/7
elenThessaloniki: +302310228791 -Athens: +302130430835
·
info@ouzounisdetectives.com
·
Monday - Sunday 24/7
ηλεκτρονικες υπηρεσιες, ηλεκτρονικη παρακολουθηση εργαζομενων, ηλεκτρονικες υπηρεσιες ντετεκτιβ, ηλεκτρονικος ντετεκτιβ, παρακολουθηση instagram

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Το Τμήμα Τεχνολογικής Υποστήριξης της  ΟΥΖΟΥΝΗΣ PRIVATE INVESTIGATIONS AGENCY , απαρτίζεται από καταξιωμένους και έμπειρους συνεργάτες με πλήρη και ολοκληρωμένη γνώση προγραμματισμού και της σύγχρονης τεχνολογίας. ηλεκτρονικες υπηρεσιες ηλεκτρονικη παρακολουθηση εργαζομενων ηλεκτρονικες υπηρεσιες ντετεκτιβ ηλεκτρονικος ντετεκτιβ παρακολουθηση instagram

Έχοντας ως γνώμονα την άμεση και άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας, η ΟΥΖΟΥΝΗΣ PRIVATE INVESTIGATIONS AGENCY εξακολουθεί να διατηρεί το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών της παρέχοντάς σας ένα ευρύ φάσμα προγραμμάτων και τεχνολογικών μέσων.

Επικοινωνήστε μαζί μας


ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ

Διαθέτουμε αξιόπιστα και μη ανιχνεύσιμα προγράμματα παρακολούθησης κινητού τηλεφώνου με δυνατότητα εφαρμογής τόσο σε tablets όσο και σε υπολογιστές. Τα προγράμματα παρακολούθησης κινητού είναι μη ανιχνεύσιμα λογισμικά τα οποία εγκαθίστανται στο κινητό τηλέφωνο είτε απομακρυσμένα είτε εξ επαφής. ηλεκτρονικες υπηρεσιες ντετεκτιβ παρακολουθηση instagram

Εφόσον το κινητό είναι συμβατό με το πρόγραμμα, έπειτα από την εγκατάστασή του προσφέρεται δυνατότητα πρόσβασης στις δραστηριότητες του κινητού. Το λογισμικό αυτό επιτρέπει στον χρήστη να έχει πρόσβαση σε κλήσεις, μηνύματα (sms), επαφές, εντοπισμό(GPS), μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), φωτογραφίες-βίντεο του κινητού και πολλά άλλα ανάλογα με το πρόγραμμα που θα επιλέξει ο ενδιαφερόμενος. Ωστόσο, απαραίτητη προϋπόθεση για την εγκατάσταση του λογισμικού είναι η φυσική πρόσβαση στο κινητό τηλέφωνο.

. ηλεκτρονικες υπηρεσιες ηλεκτρονικες υπηρεσιες ντετεκτιβ παρακολουθηση instagram


ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΚΙΝΗΤΟΥ

Διαθέτουμε αξιόπιστα και μη ανιχνεύσιμα προγράμματα  εντοπισμού κινητού τηλεφώνου με δυνατότητα εφαρμογής τόσο σε tablets όσο και σε υπολογιστές. Λίγες εφαρμογές, αν υπάρχουν, σας επιτρέπουν να κάνετε κάτι τέτοιο καλύτερα από το δικό μας πρόγραμμα εντοπισμού κινητού. Μόλις εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή στο τηλέφωνό, θα σας σταλούν σε πραγματικό χρόνο δεδομένα σχετικά με τον εντοπισμό του κινητού στο οποίο έχει εγκατασταθεί το πρόγραμμα.

Με αυτήν την εφαρμογή παρακολούθησης GPS(εντοπισμός κινητού), το άτομο που παρακολουθείται θα εμφανίζεται απλά ως ειδικό εικονίδιο στον χάρτη πλοήγησης της εφαρμογής, έτσι ώστε να μπορείτε να γνωρίζετε με ακρίβεια πού βρίσκεται. Αυτό  μπορεί να είναι χρήσιμο όταν προσπαθείτε να αποδείξετε ότι κάποιος έχει βρεθεί σε ένα μέρος όπου δεν πρέπει να είναι .Επίσης, ο εντοπισμός κινητού μπορεί  να σας δώσει τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να διαπιστώσετε αν κάποιος ψεύδεται σχετικά με τον τόπο διαμονής του, δεδομένου ότι η συγκεκριμένη  εφαρμογή θα σας δώσει αυτές τις πληροφορίες.

Ωστόσο, η παρακολούθηση ή ο εντοπισμός ενός κινητού τηλεφώνου είναι νομικά αποδεκτές διαδικασίες. Eφόσον πληρούνται οι εξής προϋποθέσεις,σύμφωνα με τις οποίες η ΟΥΖΟΥΝΗΣ PRIVATE INVESTIGATIONS AGENCY αναλαμβάνει τέτοιου είδους περιπτώσεις:

 • Σε περίπτωση που ο υπεύθυνος κηδεμόνας ενός ανήλικου παιδιού φοβάται ότι το παιδί του βρίσκεται σε κίνδυνο ή κάνει χρήση ουσιών .
 • Σε περίπτωση παραχώρησης ή χορήγησης εταιρικών κινητών τηλεφώνων σε υπαλλήλους εκ μέρους του εργοδότη τους και μόνο όταν ο εργοδότης έχει ενημερώσει αναλόγως και καταλλήλως τους δέκτες των κινητών και έχει λάβει την έγκρισή τους.
 • Εφόσον ο δέκτης τοποθετείται ηλικιακά στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες (ανήλικοι ή ηλικιωμένοι) και η χορήγησή του κρίνεται απαραίτητη για τη σωτηρία της ζωής του. Για αυτή την περίπτωση κρίνεται αναγκαία η νόμιμη και γραπτή συμφωνία των οικείων του.
 • Εφόσον η χορήγησή του ενισχύει τις πιθανότητες εντοπισμού ή διάσωσης της ζωής αγνοούμενου ηλικιωμένου ατόμου που πάσχει από άνοια. ηλεκτρονικες υπηρεσιες παρακολουθηση instagram

ΚΟΡΙΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Διαθέτουμε αξιόπιστους κοριούς παρακολούθησης οι οποίοι είναι είτε προς ενοικίαση είτε προς πώληση. Μπορούμε επίσης να αναλάβουμε την τοποθέτησή τους στον χώρο σας. Ένα από τα μοντέλα κοριών παρακολούθησης, το οποίο επιθυμούν οι πελάτες μας περισσότερο έχει δυνατότητα εγγραφής έως και 25 ημέρες συνεχόμενα. Ο συγκεκριμένος κοριός μπορεί να αποθηκεύσει έως και 288 ώρες εγγραφών φωνής και η πλήρης επαναφόρτισή του διαρκεί μόνο μερικές ώρες. Επίσης  εμπεριέχει ανιχνευτή φωνής ώστε να μην χρειάζεται να ψάχνετε ή να χάσετε το σημείο το οποίο υπάρχει μία φωνητική συνομιλία.  Μπορείτε να τον τοποθετήσετε σε οποιοδήποτε σημείο επιθυμείτε (κατοικία, αυτοκίνητο κλπ) και να είστε σίγουροι ότι θα μπορείτε να ακούσετε οποιαδήποτε συνομιλία πολύ ‘’καθαρά’’ εφόσον διαθέτει ποιότητα ήχου HD. Ο συγκεκριμένος κοριός κατασκευάζεται από εμάς(αυτός είναι και ο λόγος ο οποίος διαρκεί 25 ημέρες)  και δεν υπάρχει διαθέσιμος στην αγορά.


ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΔΙΕΓΡΑΜΕΝΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η ανάκτηση δεδομένων είναι η ανάκτηση κατεστραμμένων, χαμένων ή διαγεγραμμένων αρχείων από μια συσκευή. Τα μέσα αποθήκευσης που μπορεί να γίνει η ανάκτηση δεδομένων( αρχείων)είναι μονάδες σκληρού δίσκου , κινητά,tablets και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές. Αρχεία που μπορούν να ανακτηθούν είναι κλήσεις, μηνύματα(sms), φωτογραφίες, επαφές και πολλά άλλα. Τα δεδομένα(αρχεία) μπορούν να καταστούν απροσπέλαστα(μη ανακτήσιμα) όταν η συσκευή αποθήκευσης έχει καταστραφεί. Για να σας απαντήσουμε με σαφήνεια ποια αρχεία μπορούν να ανακτηθούν  θα χρειαστεί να προβούμε  σε έλεγχο της συσκευής.

ηλεκτρονικες υπηρεσιες ηλεκτρονικος ντετεκτιβ


ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ-GPS TRACKER

Οι συσκευές παρακολούθησης αυτοκινήτου / οχήματος GPS είναι μια μέθοδος καταγραφής των κινήσεων ενός οχήματος 24 ώρες την ημέρα.

Το GPS Tracker είναι ένας σχετικά οικονομικός τρόπος παρακολούθησης ενός οχήματος για μια χρονική περίοδο με το επιπλέον πλεονέκτημα της συσκευής να αφαιρείται. gps παρακολουθησης, παρακολουθηση εργαζομενων με gps, gps σε εταιρικα αυτοκινητα, gps παρακολουθηση εργαζομενου gps παρακολουθηση υπαλληλου.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αλλάζετε τη συσκευή από ένα όχημα σε ένα άλλο, εάν η διαλεύκανση της υπόθεσής σας αφορά παραπάνω από ένα οχήματα.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία παρακολούθησης αυτοκινήτου GPS;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι, ωστόσο λίγοι μπορεί να είναι:

 • Επιθυμείτε να είστε σε θέση να παρακολουθείτε το όχημά σας σε περίπτωση κλοπής.
 • Θέλετε να ελέγξετε τη χρήση ενός οχήματος.
 • Πρέπει να επιβεβαιώσετε τις κινήσεις ενός οχήματος για εταιρικής φύσεως υποθέσεις
 • Θέλετε να γνωρίζετε που βρίσκεται πρόσωπο του οικογενειακού σας περιβάλλοντος επειδή φοβάστε για την ασφάλειάτους (άτομα πάσχοντα από ασθένεια, ΑμΕΑ)

Η ΟΥΖΟΥΝΗΣ PRIVATE INVESTIGATIONS AGENCY διαθέτει τις πιο σύγχρονες συσκευές παρακολούθησης αυτοκίνητου / οχήματος (GPS). Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τις συσκευές παρακολούθησης αυτοκινήτου/ οχήματος (.GPS) αλλά και για τον υπόλοιπο τεχνολογικό μας εξοπλισμό.

 


ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • Κοριός Παρακολούθησης Σταθερού Τηλεφώνου ηλεκτρονικες υπηρεσιες ηλεκτρονικος ντετεκτιβ
 • Έρευνα στο Facebook/ Instagram ηλεκτρονικες υπηρεσιες ηλεκτρονικος ντετεκτιβηλεκτρονικες υπηρεσιες ηλεκτρονικη παρακολουθηση εργαζομενων
 • Προηγμένος Εξοπλισμός Καταγραφής Χώρου (Κρυφές Κάμερες)
 • Πρόγραμμα Προφύλαξης από Παράνομα και Κακόβουλα Λογισμικά ηλεκτρονικες υπηρεσιες
 • Έλεγχος για πιθανή ύπαρξη Κακόβουλων και Παράνομων Λογισμικών στην συσκευή σας ( Κινητά, Tablets, Υπολογιστές) ηλεκτρονικες υπηρεσιες ηλεκτρονικη παρακολουθηση εργαζομενων
 • Έλεγχος για πιθανή ύπαρξη Παράνομων Ακουστικών & Οπτικοακουστικών Μηχανημάτων στο Χώρο σας (Κοριοί – Κάμερες) ηλεκτρονικες υπηρεσιες ηλεκτρονικη παρακολουθηση εργαζομενων
 • Ανεύρεση Στοιχείων Χρήστη Κινητής & Σταθερής Τηλεφωνίας

 

Τα ανωτέρω αποτελούν ορισμένες από τις πιο σημαντικές ηλεκτρονικες υπηρεσιες μας. Το τεχνολογικό μας τμήμα διαθέτει μία ευρεία γκάμα τεχνολογικών μέσων, πολλά από τα οποία δεν αναφέρονται παραπάνω. Απευθυνόμενοι στην εταιρεία μας θα διαπιστώσετε ότι μπορούμε να σας συμβουλεύσούμε σε πάρα πολλά θέματα της καθημερινότητας. Προλαμβάνοντας ενδεχόμενους κινδύνους και απειλές για τη προσωπική και την επαγγελματική σας ζωή. ηλεκτρονικες υπηρεσιες ηλεκτρονικος ντετεκτιβ

Καλέστε την ΟΥΖΟΥΝΗΣ PRIVATE INVESTIGATIONS AGENCY. Eνημερωθείτε δωρεάν σχετικά με το εύρος των ηλεκτρονικών υπηρεσιών που διαθέτουμε,καθώς και για την κοστολόγησή τους.

Οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι τα Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών της ΟΥΖΟΥΝΗΣ PRIVATE INVESTIGATIONS AGENCY αναλαμβάνουν υποθέσεις κινούμενα στο πλαίσιο του νόμου 3206/2003 και όπως αυτός ορίζεται για τους ιδιωτικούς ερευνητές στο ΦΕΚ 298/Α/23.12.20

ηλεκτρονικες υπηρεσιες ηλεκτρονικος ντετεκτιβ