ηλεκτρονικες υπηρεσιες, ηλεκτρονικη παρακολουθηση εργαζομενων, ηλεκτρονικες υπηρεσιες ντετεκτιβ, ηλεκτρονικος ντετεκτιβ, παρακολουθηση instagram

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Το Τμήμα Τεχνολογικής Υποστήριξης της  ΟΥΖΟΥΝΗΣ PRIVATE INVESTIGATIONS AGENCY , απαρτίζεται από καταξιωμένους και έμπειρους συνεργάτες με πλήρη και ολοκληρωμένη γνώση προγραμματισμού και της σύγχρονης τεχνολογίας. ηλεκτρονικες υπηρεσιες ηλεκτρονικη παρακολουθηση εργαζομενων ηλεκτρονικες υπηρεσιες ντετεκτιβ ηλεκτρονικος ντετεκτιβ παρακολουθηση instagram

Έχοντας ως γνώμονα την άμεση και άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας, η ΟΥΖΟΥΝΗΣ PRIVATE INVESTIGATIONS AGENCY εξακολουθεί να διατηρεί το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών της παρέχοντάς σας ένα ευρύ φάσμα προγραμμάτων και τεχνολογικών μέσων.

Επικοινωνήστε μαζί μας


ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ

Το κινητό τηλέφωνο αποτελεί το βασικό μέσο επικοινωνίας μας με το οικογενειακό, προσφιλές και επαγγελματικό περιβάλλον (τηλεφωνία – μηνύματα, εφαρμογές), αλλά είναι και ένα από τα κύρια μέσα αποθήκευσης προσωπικών πληροφοριών (επαφές, βίντεο, φωτογραφίες, email). Όλες αυτές οι πληροφορίες αποτελούν υλικό που σε πολλές περιπτώσεις όχι μόνο μπορεί να μας διαφωτίσουν σχετικά με θέματα ή ερωτήματα που μας απασχολούν, αλλά να συμπληρώσουν κενά και να προλάβουν επικίνδυνες καταστάσεις και ως εκ τούτου να κρίνεται αναγκαία η άμεση εκμαίευσή τους από το κινητό, ή με άλλα λόγια η παρακολούθηση κινητού.

Η ΟΥΖΟΥΝΗΣ PRIVATE INVESTIGATIONS AGENCY διαθέτει αξιόπιστα και μη ανιχνεύσιμα προγράμματα  παρακολούθησης κινητού τηλεφώνου με δυνατότητα εφαρμογής τόσο σε tablets όσο και σε υπολογιστές. Τα  προγράμματα παρακολούθησης ενός κινητού τηλεφώνου, εφόσον το κινητό είναι συμβατό, προσφέρουν τη δυνατότητα πρόσβασης σε κλήσεις και μηνύματα του κινητού τηλεφώνου, σε εφαρμογές που είναι εγκατεστημένες στο κινητό, σε πλατφόρμες επικοινωνίας, σε φωτογραφίες και βίντεο, στην τοποθεσία του κινητού, στο ιστορικό κλήσεων, σε ιστότοπους, αλλά και σε πολλά άλλα ανάλογα με το πρόγραμμα που θα επιλέξει ο ενδιαφερόμενος.

ηλεκτρονικες υπηρεσιες ηλεκτρονικη παρακολουθηση εργαζομενων ηλεκτρονικες υπηρεσιες ντετεκτιβ ηλεκτρονικος ντετεκτιβ παρακολουθηση instagram


ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΚΙΝΗΤΟΥ

Με την ανάπτυξη της τεχνολογίας τα κινητά τηλέφωνα δεν χρησιμοποιούνται μόνο ως μέσο επικοινωνίας, αλλά μεταξύ άλλων μάς προσφέρουν την δυνατότητα να εντοπίσουμε τη θέση-στίγμα του χρήστη, σε οποιοδήποτε μέρος κι αν βρίσκεται.

Ένας από τους βασικούς λόγους ύπαρξης τέτοιου είδους υπηρεσιών είναι ότι σε πάρα πολλές περιπτώσεις μέσω του εντοπισμού του κινητού τηλεφώνου έχουν σωθεί ζωές και έχουν αποτραπεί συμβάντα που θα μπορούσαν να έχουν αποβεί μοιραία για εμάς ή τους αγαπημένους μας. Μέσω αυτής της υπηρεσίας μπορείτε ανά πάσα στιγμή και σε πραγματικό χρόνο να γνωρίζετε που είναι ο άνθρωπός σας, καθώς και να λαμβάνετε με απόλυτη ακρίβεια πληροφορίες όχι μόνο για τη γεωγραφική του θέση, αλλά και για το χρονικό διάστημα που έμεινε σε ένα συγκριμένο σημείο. Εκτός όμως από τις προσωπικές  υποθέσεις, ο εντοπισμός κινητού τηλεφώνου μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμος  και στον επαγγελματικό τομέα. Τα προσωπικά και απόρρητα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στις συσκευές είναι συχνά πολύ πιο κοστοβόρα από την ίδια τη συσκευή σε περίπτωση απώλειάς τους.

Επιπλέον, αν και τα κινητά τηλέφωνα μπορούν να προσδιορίσουν τη γεωγραφική θέση μας μέσω GPS, δεν μπορούν να υπολογίσουν την ακριβή διαδρομή του κινητού, πόσο μάλλον να εντοπίσουν το στίγμα του τηλεφώνου. Ως εκ τούτου η ανάθεση μιας τέτοιας υπόθεσης σε ένα ειδικό ερευνητή θα σας δώσει έγκυρες πληροφορίες, δεδομένου ότι ως εξειδικευμένος επαγγελματίας διαθέτει προηγμένης τεχνολογίας και πιστοποιημένες συσκευές εντοπισμού και μπορεί έτσι να σας διασφαλίσει υψηλή απόδοση και αποτελεσματικότητα στις έρευνες.

Ωστόσο, η παρακολούθηση ή ο εντοπισμός ενός κινητού τηλεφώνου είναι νομικά αποδεκτές διαδικασίες εφόσον πληρούνται οι εξής προϋποθέσεις,σύμφωνα με τις οποίες η ΟΥΖΟΥΝΗΣ PRIVATE INVESTIGATIONS AGENCY αναλαμβάνει τέτοιου είδους περιπτώσεις:

 • Σε περίπτωση που ο υπεύθυνος κηδεμόνας ενός ανήλικου παιδιού φοβάται ότι το παιδί του βρίσκεται σε κίνδυνο ή κάνει χρήση ουσιών .
 • Σε περίπτωση παραχώρησης ή χορήγησης εταιρικών κινητών τηλεφώνων σε υπαλλήλους εκ μέρους του εργοδότη τους και μόνο όταν ο εργοδότης έχει ενημερώσει αναλόγως και καταλλήλως τους δέκτες των κινητών και έχει λάβει την έγκρισή τους.
 • Εφόσον ο δέκτης τοποθετείται ηλικιακά στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες (ανήλικοι ή ηλικιωμένοι) και η χορήγησή του κρίνεται απαραίτητη για τη σωτηρία της ζωής του. Για αυτή την περίπτωση κρίνεται αναγκαία η νόμιμη και γραπτή συμφωνία των οικείων του.
 • Εφόσον η χορήγησή του ενισχύει τις πιθανότητες εντοπισμού ή διάσωσης της ζωής αγνοούμενου ηλικιωμένου ατόμου που πάσχει από άνοια.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

 • Κοριός Παρακολούθησης Σταθερού Τηλεφώνου
 • Έρευνα στο Facebook/ Instagram
 • Ανάκτηση Διαγραμμένων Δεδομένων
 • Συσκευές Εύρεσης και Παρακολούθησης Τοποθεσίας (GPS Trackers)
 • Προηγμένος Εξοπλισμός Καταγραφής Ήχου (Κοριοί Παρακολούθησης)
 • Προηγμένος Εξοπλισμός Καταγραφής Χώρου (Κρυφές Κάμερες)
 • Πρόγραμμα Προφύλαξης από Παράνομα και Κακόβουλα Λογισμικά
 • Έλεγχος για πιθανή ύπαρξη Κακόβουλων και Παράνομων Λογισμικών στην συσκευή σας ( Κινητά, Tablets, Υπολογιστές)
 • Έλεγχος για πιθανή ύπαρξη Παράνομων Ακουστικών & Οπτικοακουστικών Μηχανημάτων στο Χώρο σας (Κοριοί – Κάμερες)
 • Ανεύρεση Στοιχείων Χρήστη Κινητής & Σταθερής Τηλεφωνίας
 • Εντοπισμός Κινητού

ηλεκτρονικες υπηρεσιες ηλεκτρονικη παρακολουθηση εργαζομενων ηλεκτρονικες υπηρεσιες ντετεκτιβ ηλεκτρονικος ντετεκτιβ παρακολουθηση instagram

Τα ανωτέρω αποτελούν ορισμένες από τις πιο σημαντικές ηλεκτρονικές υπηρεσίες μας. Το τεχνολογικό μας τμήμα διαθέτει μία ευρεία γκάμα τεχνολογικών μέσων, πολλά από τα οποία δεν αναφέρονται παραπάνω. Απευθυνόμενοι στην εταιρεία μας θα διαπιστώσετε ότι μπορούμε να σας συμβουλεύσούμε και να σας βοηθήσουμε σε πάρα πολλά θέματα της καθημερινότητας, προλαμβάνοντας ενδεχόμενους κινδύνους και απειλές για τη προσωπική και την επαγγελματική σας ζωή.

Καλέστε την ΟΥΖΟΥΝΗΣ PRIVATE INVESTIGATIONS AGENCY και ενημερωθείτε δωρεάν σχετικά με το εύρος των ηλεκτρονικών υπηρεσιών που διαθέτουμε,καθώς και για την κοστολόγησή τους. ηλεκτρονικος ντετεκτιβ

Οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι τα Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών της ΟΥΖΟΥΝΗΣ PRIVATE INVESTIGATIONS AGENCY αναλαμβάνουν υποθέσεις κινούμενα στο πλαίσιο του νόμου 3206/2003 και όπως αυτός ορίζεται για τους ιδιωτικούς ερευνητές στο ΦΕΚ 298/Α/23.12.20

Call Now Button