ερευνα ντετεκτιβ ιδιωτικες ερευνες κοστοσ ιδιωτικες ερευνες αθηνα

Έρευνα Ντετέκτιβ

Σε έναν κόσμο που η εμπιστοσύνη δεν είναι δεδομένη, δίνουμε αξία στην πληροφορία και την αλήθεια.

Έτσι, 50 χρόνια πριν ιδρύσαμε την Εταιρία Ιδιωτικών Ερευνών και Παρακολούθησης Ουζούνης καλύπτοντας με άρτιες υπηρεσίες ιδιωτικής έρευνας τις ανάγκες σας. Οι έμπειροι συνεργάτες μας χειρίζονται κάθε υπόθεση με απόλυτη εχεμύθεια και επαγγελματισμό έχοντας ως ύψιστο στόχο τη διαλεύκανση της έρευνας.

Καθώς πολλές φορές μία ιδιωτική έρευνα απαιτεί ψηφιακά εργαλεία στα οποία λίγοι ντετέκτιβ έχουν πρόσβαση, το τεχνολογικό μας τμήμα εγγυάται πως αξιοποιεί συστήματα τελευταίας τεχνολογίας. Η χρόνια εμπειρία και η εξειδίκευση τόσο στα συμβατά όσο και στα τεχνολογικά μέσα παρακολούθησης και ερευνών, μας επιτρέπει να καλύπτουμε ένα ευρή φάσμα υπηρεσιών στην ιδιωτική έρευνα και την παρακολούθηση.

Απευθυνόμενοι σε ένα επαγγελματία ερευνητή θα διαπιστώσετε ότι μπορεί να σας συμβουλεύσει και να σας βοηθήσει σε πάρα πολλά θέματα της καθημερινότητας, προλαμβάνοντας ενδεχόμενους κινδύνους και απειλές για τη προσωπική και την επαγγελματική σας ζωή.

Ενδεικτικές Κατηγορίες Ιδιωτικής Έρευνας

Παρακολούθηση Ατόμου

Εύρεση Αγνοούμενου Ατόμου

Έρευνα σε Φιλικό / Οικογενειακό Περιβάλλον

Έλεγχος Ιστορικού

Έρευνα Περιουσιακών Στοιχείων

Εξακρίβωση Διεύθυνσης

Ταυτοποίηση DNA

Έλεγχος Ποινικού Μητρώου

Έρευνα Σεξουαλικής Παρενόχλησης

Γιατί να μας εμπιστευτείς:

Η άγνοια σε φθείρει. Γνωρίζουμε πως η εμπιστοσύνη μπορεί να κλονίσει τις ανθρώπινες σχέσεις και για αυτό είμαστε εδώ.
Ήρθε η ώρα να δράσεις!

Έχοντας ολοκληρώσει με απόλυτη επιτυχία πάνω από 23000 υποθέσεις, τα τελευταία 50+ χρόνια τα γραφεία μας αναλαμβάνουν υποθέσεις έρευνας και παρακολούθησης σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό. Κύριος στόχος μας είναι η άντληση των πληροφοριών που μας ζητάτε.

Νομικό Πλαίσιο

Οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι η ΟΥΖΟΥΝΗΣ PRIVATE INVESTIGATIONS AGENCY αναλαμβάνει υποθέσεις κινούμενη στο πλαίσιο του νόμου 3206/2003 και όπως αυτός ορίζεται για τους ιδιωτικούς ερευνητές στο ΦΕΚ 298/Α/23.12.2

Αξιοπιστία

Εγγυόμαστε πως καμία πληροφορία δεν πρόκειται να διαρρεύσει από εμάς.

Αποτελεσματικότητα

Ολοκληρώσαμε με 100% επιτυχία όλες τις υποθέσεις που έχουμε αναλάβει.

Επαγγελματισμός

Το δίκτυο συνεργατών μας διακρίνεται από άκρατες επαγγελματικές ικανότητες έρευνας και παρακολούθησης.

Πόσο κοστίζουν οι υπηρεσίες σας;

Οι υπηρεσίες έρευνας, παρακολούθησης και αντιπαρακολούθησης ποικίλουν τόσο στην εκτέλεση και τα μέσα που απαιτεί μία έρευνα, όσο και στον τόπο διεξαγωγής και τις ανάγκες χρόνου. Καλέστε στο +306944754519 για να ενημερωθείτε αναλόγως.

Σε ποιες περιοχές δραστηριοποιείστε;

Η Εταιρεία Έρευνας και Παρακολούθησης, Ουζούνης αναλαμβάνει υπηρεσίες σχετικά με την έρευνα και την παρακολούθηση ατόμου σε όλες τις πόλεις Ελλάδας και εξωτερικού. Καλέστε στο +306944754519 για να ενημερωθείτε αναλόγως.

Μπορώ να σας εμπιστευτώ;

Ναι, μπορείτε να μας εμπιστευτείτε. Οι 23.000+ πελάτες δε μπορεί να κάναν λάθος.
Σε μία συνεχή πορεία εξέλιξης, τα γραφεία ντετέκτιβ Ουζούνης, από το 1970 παρέχουν υπηρεσίες παρακολούθησης και έρευνας διατηρώντας αμετάβλητες τρεις αξίες: Εχεμύθεια, Επαγγελματισμός, Διακριτικότητα.

Call Now Button