δορυφορικος εντοπισμος κινητου Εντοπισμός Κινητής Συσκευής εντοπισμος κινητου μεσω viber

Εντοπισμός Κινητής Συσκευής

Αποτελεσματικός και έγκυρος εντοπισμός κινητού χωρίς πρόσβαση στην συσκευή και χωρίς εγκατάσταση λογισμικού.

Οι περισσότερες υπηρεσίες εντοπισμού κινητού έχουν περιορισμούς και ανάγκες που δύσκολα αντεπεξέρχονται στα πραγματικά δεδομένα. Συνήθως απαιτείται αρκετός χρόνος κι επαφή με την κινητή συσκευή που θέλετε να εντοπίσετε και κατά συνέπεια μεγαλύτερα έξοδα. Η εταιρία παρακολούθησης και έρευνας Ουζούνης καινοτομεί προσφέροντας την πιο λειτουργική λύση.

Η υπηρεσία που έχουμε διαμορφώσει για να εντοπίζετε μία κινητή συσκευή ολοκληρώνεται εξολοκλήρου από απόσταση. Δεν εγκαθίσταται κακόβουλο λογισμικό και είναι απόλυτα μη ανιχνεύσιμη. Ο εντοπισμός κινητής συσκευής σας δίνει τη δυνατότητα να δείτε με εξαιρετική ακρίβεια την τοποθεσία που βρίσκεται ο κάτοχος της. Το μόνο που χρειάζεται για να εντοπίσουμε τη συσκευή είναι να έχει πρόσβαση σε κεραία κινητής τηλεφωνίας.

Καθώς ο εντοπισμός κινητού δεν περιορίζεται σε ένα δίκτυο ή πάροχο, μπορείτε να εντοπίσετε οποιαδήποτε συσκευή επιλέξετε, εύκολα και γρήγορα! Καλέστε το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών για να ενημερωθείτε περαιτέρω.

δορυφορικος εντοπισμος κινητου Εντοπισμός Κινητής Συσκευής εντοπισμος κινητου μεσω viber

Συχνές υποθέσεις

Οικογενειακές Υποθέσεις

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που ηλικιωμένα μέλη της οικογένειας τα οποία πάσχουν από κάποια πάθηση όπως άνοια, Alzheimer κ.α., αγνοούνται ή δε μπορούν να βρουν το δρόμο της επιστροφής. Μέσω της ανίχνευσης κινητού τηλεφώνου, μπορείτε να βρείτε την ακριβή τοποθεσία τους μέσα σε λίγα μόλις λεπτά.

Εταιρικές Υποθέσεις

Οι συνεργάτες που έχετε επιλέξει δεν είναι πάντα έμπιστοι. Εάν υποψιάζεστε πως σας παραπλανούν σχετικά με τις δραστηριότητες τους και τις εταιρικές δράσεις που επηρεάζουν άμεσα τα συμφέροντα της επιχείρησης σας καλέστε μας για να βοηθήσουμε.

Υποθέσεις Ανηλίκων

Θέλετε να γνωρίζεται που βρίσκεται το παιδί σας και να το προστατέψετε από κακόβουλες επιρροές και σχέσεις. Είναι πρακτικά αδύνατο να το παρακολουθείται οι ίδιοι ή να το περιορίσετε στο σπίτι. Σας παρέχουμε την πιο ασφαλή και εύκολη λύση.

Γιατί να μας εμπιστευτείς:

Η άγνοια σε φθείρει. Γνωρίζουμε πως η εμπιστοσύνη μπορεί να κλονίσει τις ανθρώπινες σχέσεις και για αυτό είμαστε εδώ. Ήρθε η ώρα να δράσεις!

 

Έχοντας ολοκληρώσει με απόλυτη επιτυχία πάνω από 23000 υποθέσεις, τα τελευταία 50+ χρόνια τα γραφεία μας αναλαμβάνουν υποθέσεις έρευνας και παρακολούθησης σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό. Κύριος στόχος μας είναι η άντληση των πληροφοριών που μας ζητάτε.

Νομικό Πλαίσιο

Οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι η ΟΥΖΟΥΝΗΣ PRIVATE INVESTIGATIONS AGENCY αναλαμβάνει υποθέσεις κινούμενη στο πλαίσιο του νόμου 3206/2003 και όπως αυτός ορίζεται για τους ιδιωτικούς ερευνητές στο ΦΕΚ 298/Α/23.12.2

Αξιοπιστία

Εγγυόμαστε πως καμία πληροφορία δεν πρόκειται να διαρρεύσει από εμάς.

Αποτελεσματικότητα

Ολοκληρώσαμε με 100% επιτυχία όλες τις υποθέσεις που έχουμε αναλάβει.

Επαγγελματισμός

Το δίκτυο συνεργατών μας διακρίνεται από άκρατες επαγγελματικές ικανότητες έρευνας και παρακολούθησης.

Πόσο κοστίζουν οι υπηρεσίες σας;

Οι υπηρεσίες έρευνας, παρακολούθησης και αντιπαρακολούθησης ποικίλουν τόσο στην εκτέλεση και τα μέσα που απαιτεί μία έρευνα, όσο και στον τόπο διεξαγωγής και τις ανάγκες χρόνου. Καλέστε στο +306944754519 για να ενημερωθείτε αναλόγως.

Σε ποιες περιοχές δραστηριοποιείστε;

Η Εταιρεία Έρευνας και Παρακολούθησης, Ουζούνης αναλαμβάνει υπηρεσίες σχετικά με την έρευνα και την παρακολούθηση ατόμου σε όλες τις πόλεις Ελλάδας και εξωτερικού. Καλέστε στο +306944754519 για να ενημερωθείτε αναλόγως.

Μπορώ να σας εμπιστευτώ;

Ναι, μπορείτε να μας εμπιστευτείτε. Οι 2.300+ πελάτες δε μπορεί να κάναν λάθος.
Σε μία συνεχή πορεία εξέλιξης, τα γραφεία ντετέκτιβ Ουζούνης, από το 1970 παρέχουν υπηρεσίες παρακολούθησης και έρευνας διατηρώντας αμετάβλητες τρεις αξίες: Εχεμύθεια, Επαγγελματισμός, Διακριτικότητα.

Call Now Button