εμφανιση αποκρυψης κλησεων εμφανιση αριθμου με αποκρυψη

Εμφάνιση Απόκρυψης Κλήσεων

Συχνά δέχεστε κλήσεις με απόκρυψη αριθμού και νιώθετε άβολα να απαντήσετε ή έχετε υποψίες πως το τηλεφώνημα αυτό είναι κακόβουλο ή απειλητικό. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Η άγνοια σας φθείρει και τα απειλητικά τηλεφωνήματα με απόκρυψη αριθμού σας αγχώνουν όλο και περισσότερο.

Το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρίας παρακολούθησης και ερευνών Ουζούνης θα σας συμβουλέψει αναλόγως για να αποτρέψετε αυτές τις κλήσεις αλλά και να ανακτήσετε αυτόν τον αριθμό χωρίς να το γνωρίζει αυτός που σας κάλεσε.

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις τηλεφωνικής απάτης (vishing – voice phishing, phone scams), απειλητικών κλήσεων που απειλούν τόσο την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων αλλά και τη σωματική / ψυχική σας υγεία.

Διαβάστε παρακάτω 2+1 κινδύνους που μπορεί να διατρέχετε σε περίπτωση που δέχεστε κακόβουλες κλήσεις.

Απόκρυψη Αριθμού: Κίνδυνοι

Απειλητικά Τηλεφωνήματα

Σε ένα ευνοϊκό σενάριο, τα “απειλητικά τηλεφωνήματα” μπορούν να διαταράξουν την ψυχική σας ηρεμία.

 

Άλλοτε, μπορεί να είναι σημάδι, πως όντως κινδυνεύετε. Μην αφήνετε την ασφάλεια σας στην τύχη της.

Εξωσυζυγικές Σχέσεις

Χτυπάει το τηλέφωνο καθημερινά σε περίεργες ή μη ώρες, με απόκρυψη αριθμού;

 

Έχετε την υποψία πως πρόκειται για απιστία, αλλά δεν είστε σίγουροι; Το μόνο που χρειάζεται είναι  να επικοινωνήστε μαζί μας.

Vishing / Phone Scams

Τα λεγόμενα vishing (voice phishing) ή phone scams αναφέρονται σε “ύποπτες” κλήσεις από άγνωστους αριθμούς ή αριθμούς με απόκρυψη αριθμού.

 

Αυτές οι “περίεργες” κλήσεις έχουν σκοπό να υποκλέψουν πληροφορίες μέσω της σύνδεσης σας ή να σας οδηγήσουν σε εμπορικές απάτες (scam).

Γιατί να μας εμπιστευτείς:

Η άγνοια σε φθείρει. Γνωρίζουμε πως η εμπιστοσύνη μπορεί να κλονίσει τις ανθρώπινες σχέσεις και για αυτό είμαστε εδώ.
Ήρθε η ώρα να δράσεις!

Έχοντας ολοκληρώσει με απόλυτη επιτυχία πάνω από 23000 υποθέσεις, τα τελευταία 50+ χρόνια τα γραφεία μας αναλαμβάνουν υποθέσεις έρευνας και παρακολούθησης σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό. Κύριος στόχος μας είναι η άντληση των πληροφοριών που μας ζητάτε.

Νομικό Πλαίσιο

Οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι η ΟΥΖΟΥΝΗΣ PRIVATE INVESTIGATIONS AGENCY αναλαμβάνει υποθέσεις κινούμενη στο πλαίσιο του νόμου 3206/2003 και όπως αυτός ορίζεται για τους ιδιωτικούς ερευνητές στο ΦΕΚ 298/Α/23.12.2

Αξιοπιστία

Εγγυόμαστε πως καμία πληροφορία δεν πρόκειται να διαρρεύσει από εμάς.

Αποτελεσματικότητα

Ολοκληρώσαμε με 100% επιτυχία όλες τις υποθέσεις που έχουμε αναλάβει.

Επαγγελματισμός

Το δίκτυο συνεργατών μας διακρίνεται από άκρατες επαγγελματικές ικανότητες έρευνας και παρακολούθησης.

Πόσο κοστίζουν οι υπηρεσίες σας;

Οι υπηρεσίες έρευνας, παρακολούθησης και αντιπαρακολούθησης ποικίλουν τόσο στην εκτέλεση και τα μέσα που απαιτεί μία έρευνα, όσο και στον τόπο διεξαγωγής και τις ανάγκες χρόνου. Καλέστε στο +306944754519 για να ενημερωθείτε αναλόγως.

Σε ποιες περιοχές δραστηριοποιείστε;

Η Εταιρεία Έρευνας και Παρακολούθησης, Ουζούνης αναλαμβάνει υπηρεσίες σχετικά με την έρευνα και την παρακολούθηση ατόμου σε όλες τις πόλεις Ελλάδας και εξωτερικού. Καλέστε στο +306944754519 για να ενημερωθείτε αναλόγως.

Μπορώ να σας εμπιστευτώ;

Ναι, μπορείτε να μας εμπιστευτείτε. Οι 23.000+ πελάτες δε μπορεί να κάναν λάθος.
Σε μία συνεχή πορεία εξέλιξης, τα γραφεία ντετέκτιβ Ουζούνης, από το 1970 παρέχουν υπηρεσίες παρακολούθησης και έρευνας διατηρώντας αμετάβλητες τρεις αξίες: Εχεμύθεια, Επαγγελματισμός, Διακριτικότητα.

Call Now Button