δικαστικές υποθέσεις, κληρονομικα προβληματα, διεκδικηση κληρονομιας, κληρονομικες υποθεσεις

ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

Ένας από τους κυριότερους λόγους που ένας πελάτης απευθύνεται σε έναν Ιδιωτικό Ερευνητή είναι οι δικαστικές υποθέσεις. κληρονομικα προβληματα διεκδικηση κληρονομιας κληρονομικες υποθεσεις

Στις δικαστικές υποθέσεις δεν εντάσσονται μόνο τα διαζύγια και οι επαγγελματικές διαμάχες, αλλά και τα κληρονομικά προβλήματα που μπορεί να δημιουργηθούν μεταξύ των μελών μιας οικογένειας. Όταν ένα μέλος της οικογένειας φεύγει από τη ζωή, μεταξύ άλλων προκύπτουν και πολλά κληρονομικά ζητήματα. Πολλές φορές έστω κι ένα μικρό μερίδιο περιουσίας ή η συγκατάταξη ενός κληρονόμου στην διαθήκη είναι αρκετά για να διαλυθούν οικογενειακές σχέσεις και αγαπημένοι συγγενείς να γίνουν ξαφνικά ορκισμένοι εχθροί! Δικαστικές Υποθέσ κληρονομικα προβληματαεις διεκδικηση κληρονομιας κληρονομικες υποθεσεις

Η έρευνα σε αυτό κομμάτι των δικαστικών υποθέσεων θα δώσει με ακρίβεια στοιχεία για τους προγόνους σας, για τη κληρονομιά που σας ανήκει, καθώς και για τα κληρονομικά σας δικαιώματα. Δικαστικές Υποθέσεις

Η  ΟΥΖΟΥΝΗΣ PRIVATE INVESTIGATIONS AGENCY είναι σε θέση να σας προσφέρει απαντήσεις σε τέτοιου είδους ερωτήματα, και όχι μόνο, μέσα από μία σειρά εξειδικευμένων υπηρεσιών:

  • Παρακολούθηση Ατόμου κληρονομικα προβληματα διεκδικηση κληρονομιας κληρονομικες υποθεσεις
  • Έρευνα Ατόμου Δικαστικές Υποθέσεις
  • Έρευνα για Φιλικό & Συγγενικό Περιβάλλον Δικαστικές Υποθέσεις
  • Έλεγχος Ιστορικού
  • Έρευνα Κινητής & Ακίνητης Περιουσίας – Κληρονομικά
  • Έρευνα για Φθορά Ιδιοκτησίας
  • Εξακρίβωση Διεύθυνσης
  • Ανεύρεση Αγνοούμενου Προσώπου Δικαστικές Υποθέσεις
  • Ταυτοποίηση DNA

Διαβάστε Περισσότερα


ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

Θέλετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το οικογενειακό σας δέντρο και τους προγόνους σας; Έχουν προκύψει προβλήματα με τα κληρονομικά αλλά δεν έχετε χρόνο να τα ερευνήσετε; Έχετε διαμάχες με συγγενείς σχετικά με τη μοιρασιά μιας κληρονομιάς; Αισθάνεστε ότι κάποιος σας έχει εξαπατήσει και έχει πάρει περιουσιακά στοιχεία που σας ανήκουν; Αν ισχύει κάτι από τα παραπάνω τότε σίγουρα χρειάζεστε βοήθεια από εξειδικευμένους επαγγελματίες. Δικαστικές Υποθέσεις

Διεκδικήστε αυτά που δικαιωματικά σας ανήκουν αναθέτοντας την έρευνα της υπόθεσής σας σε έναν ντετέκτιβ. Μη χάνετε άσκοπα χρόνο, οι κληρονομικές διαφορές μπορεί να φέρουν χρόνιες αντιπαραθέσεις χωρίς αποτέλεσμα.

Αναλογιστείτε το χρόνο και τα χρήματα που θα σπαταλήσετε στις δικαστικές αίθουσες. Η ανάθεση των κληρονομικών ζητημάτων σε κάποιον επαγγελματία να είστε σίγουροι ότι θα αποτρέψει αποτελεσματικά αυτή τη χρονοβόρα και εξαιρετικά δαπανηρή διαδικασία.

Είτε σας απασχολεί κάποια δικαστική υπόθεση είτε αντιμετωπίζετε προβλήματα με κληρονομικά θέματα, οι ιδιωτικοί ερευνητές είναι οι μόνοι που μπορούν να σας βοηθήσουν αποτελεσματικά και με αποδεικτικά στοιχεία. Σχεδόν όλες οι υποθέσεις αυτού του είδους καταλήγουν στις δικαστικές αίθουσες. Επομένως οι αποδείξεις θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην επιθυμητή έκβαση της υπόθεσης σας.

Εμπιστευθείτε  την επίλυση της δικαστικής σας υπόθεσης  στην ΟΥΖΟΥΝΗΣ PRIVATE INVESTIGATIONS AGENCY  και να είστε σίγουροι για την επιτυχή έκβαση της υπόθεσής σας. Οι υπηρεσίες μας συνοδεύονται πάντοτε από συμβουλές προς τον πελάτη και απόλυτη εχεμύθεια.

Οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι η ΟΥΖΟΥΝΗΣ PRIVATE INVESTIGATIONS AGENCY αναλαμβάνει δικαστικές υποθέσεις κινούμενη στο πλαίσιο του νόμου 3206/2003 και όπως αυτός ορίζεται για τους ιδιωτικούς ερευνητές στο ΦΕΚ 298/Α/23.12.2003.

Call Now Button