γραφειο ντετεκτιβ


γραφειο ντετεκτιβ ιδιωτικοι ντετεκτιβ αθηνα ντετεκτιβ στην αθηνα ιδιωτικοσ detective ιδιωτικόσ ερευνητήσ

 

γραφειο ντετεκτιβ

γραφειο ντετεκτιβ ιδιωτικοι ντετεκτιβ αθηνα ντετεκτιβ στην αθηνα ιδιωτικοσ detective ιδιωτικόσ ερευνητήσ

Στην Εταιρεία Έρευνας και Παρακολούθησης Ουζούνης, πιστεύουμε πως οι ανθρώπινες σχέσεις πρέπει να βασίζονται σε αδιαπραγμάτευτα θεμέλια εμπιστοσύνης και αλήθειας.
Έτσι, το 1970 ιδρύουμε το μεγαλύτερο δίκτυο ερευνών υποσχόμενοι απόλυτη ικανοποίηση των πελατών και συνεργατών μας. Εγγυόμαστε άμεσες απαντήσεις σε όλες μας τις υποθέσεις.
Έως σήμερα, προσαρμοζόμαστε διαρκώς στις τελευταίες τεχνολογίες εντάσσοντας ψηφιακές παροχές υψηλών προδιαγραφών. γραφειο ντετεκτιβ
Η χρόνια εμπειρία μας, τα σίγουρα αποτελέσματα αλλά και οι επιτυχίες μας στον τομέα της έρευνας, μας δίνουν την δυνατότητα να εγγυηθούμε και για την δική σας υπόθεση.
Μέσα από το καλά οργανωμένο δίκτυο συνεργατών, την άριστη εκπαίδευση και τον σύγχρονο εξοπλισμό προσφέρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Όποια κι αν είναι η υπόθεση που σας απασχολεί, είμαστε εδώ για να σας δώσουμε λύσεις.

Ανάμεσα στις υποθέσεις που αναλαμβάνουμε είναι οι ακόλουθες:
Παρακολουθήσεις κάθε είδους
Εντοπισμός αγνοουμένου προσώπου γραφειο ντετεκτιβ
Έρευνες για προσωπικά θέματα
Εξωσυζυγικές σχέσεις-Διαζύγια
Συναναστροφές Ανηλίκων & Εφήβων
Οικογενειακές υποθέσεις & Κληρονομικά
Εταιρικές & Εμποροβιομηχανικές έρευνες
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΟΥΖΟΥΝΗΣ
Γιατί να επιλέξετε εμάς:
Εχεμύθεια και Διακριτικότητα: Μόνο εσείς θα ξέρετε για τις δράσεις μας και κανείς άλλος.
Προσιτές τιμές: Κύριο μέλημα μας είναι να προσφέρουμε άριστο αποτέλεσμα στις καλύτερες τιμές.
Υποστήριξη: Υποστηρίζουμε και συμβουλεύουμε τους πελάτες μας ακόμη και μετά την ολοκλήρωση της υπόθεσης.
50 έτη εμπειρίας: Έχουμε 50 χρόνια επιτυχιών στον χώρο των ιδιωτικών ερευνών.
Υπηρεσίες που προσφέρουμε:

Αναζήτηση Αριθμού τηλεφώνου

Ενδιαφέρεστε να μάθετε σε ποιον ανήκει ένας αριθμός τηλεφώνου;

Μία έρευνα από επαγγελματία ντετέκτιβ που αποσκοπεί στην εύρεση αριθμού τηλεφώνου θα σας δώσει το όνομα και τη διεύθυνση του ατόμου που του ανήκει ο αριθμός αυτός. Η Εταιρία Ιδιωτικών Ερευνών Ουζούνης εγγυάται πως μπορεί να σας παρέχει αυτές τις πληροφορίες ανεξάρτητα από το εάν πρόκειται για κινητή ή σταθερή γραμμή. Πολλές υποθέσεις αφορούν αριθμό που καταγράφηκε σε αναλυτικό λογαριασμό αλλά δεν το αναγνωρίζετε, όπως επίσης και τηλεφωνικές απειλές ή ύποπτα μηνύματα. Μην αφήνετε την ασφάλεια σας στην τύχη της.

Πραγματοποιούμε έρευνες τηλεφωνικού αριθμού με απόλυτη διακριτικότητα και αποτελεσματικότητα σε λιγότερο από 24 ώρες. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μας καλέσετε!

Ολοκληρώστε την έρευνα με υπηρεσίες παρακολούθησης σχετικά με την απασχόληση, τα περιουσιακά στοιχεία την οικογενειακή κατάσταση κ.α.

Αναζήτηση Ατόμου

Μας έχετε εμπιστευτεί σε περισσότερες από 23.000 υποθέσεις για ζητήματα πάσης φύσεως με βασική μας κατάρτιση τις υπηρεσίες έρευνας και παρακολούθησης, όπως αυτή του εντοπισμού φυσικού προσώπου.

Τα τελευταία 50 χρόνια, η εταιρία έρευνας και παρακολούθησης Ουζούνης είναι δίπλα σας για να ικανοποιεί ανάγκες έρευνας με απόλυτη επιτυχία και εμπιστευτικότητα. Οι έμπειροι ντετέκτιβ του δικτύου μας προσαρμόζουν τις λύσεις που σας παρέχουμε στα μέτρα σας ως προς την τοποθεσία που διεξάγεται η έρευνα, τις συμπεριφορές του “στόχου” και τα ωράρια που ακολουθεί.
Κατά τη διαδικασία εντοπισμού ενός ανθρώπου, έχοντας ως βάση τις πληροφορίες που μας δίνετε, και αξιοποιώντας τα στοιχεία που αντλούμε από το περιβάλλουν του ατόμου που μας ζητάτε, κάνουμε ό,τι χρειαστεί ώστε να εντοπίσουμε το αγαπημένο σας πρόσωπο ή όποιον επιθυμείτε. Ανεξάρτητα εάν η έρευνα διεξάγεται στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, οι ιδιωτικοί ντετέκτιβ και οι συνεργάτες του δικτύου μας, εγγυώνται 100% επιτυχία παρέχοντας σας με τις πληροφορίες και τα αποτελέσματα που αναμένετε.

Εμφάνιση Απόκριψης Κλήσεων

Συχνά δέχεστε κλήσεις με απόκρυψη αριθμού και νιώθετε άβολα να απαντήσετε ή έχετε υποψίες πως το τηλεφώνημα αυτό είναι κακόβουλο ή απειλητικό. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Η άγνοια σας φθείρει και τα απειλητικά τηλεφωνήματα με απόκρυψη αριθμού σας αγχώνουν όλο και περισσότερο.
Το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρίας παρακολούθησης και ερευνών Ουζούνης θα σας συμβουλέψει αναλόγως για να αποτρέψετε αυτές τις κλήσεις αλλά και να ανακτήσετε αυτόν τον αριθμό χωρίς να το γνωρίζει αυτός που σας κάλεσε.

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις τηλεφωνικής απάτης (vishing – voice phishing, phone scams), απειλητικών κλήσεων που απειλούν τόσο την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων αλλά και τη σωματική / ψυχική σας υγεία.

Έλεγχος Κινητού για Παρακολούθηση

Με παρακολουθούν;
Εάν είναι ένα ερώτημα που θέλετε να επιβεβαιώσετε ή να διαψεύσετε επικοινωνήστε μαζί μας, άμεσα.

Η διαδικασία εξιχνίασης ενός κοριού παρακολούθησης αλλά και ο έλεγχος κινητής συσκευής για κακόβουλο λογισμικό, απαιτεί λεπτό χειρισμό. Το τεχνολογικό τμήμα της εταιρίας Ουζούνης, έχοντας πολύχρονη εμπειρία στην παρακολούθηση και έρευνα, παρέχει τις πιο άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις αντιπαρακολούθησης. γραφειο ντετεκτιβ
Ένας έλεγχος παρακολούθησης κινητού μπορεί να σας δώσει πληροφορίες όπως το ψηφιακό αποτύπωμα του ατόμου που εγκατέστησε το λογισμικό στη συσκευή σας, τις πληροφορίες που προσπάθησε να αποσπάσει, και άλλες “ευαίσθητες πληροφορίες” που θέλετε να κρατήσετε κρυφές.

Εντοπισμός Κοριού

Εντοπίζουμε και εξιχνιάζουμε τους παράνομους οπτικούς και ακουστικούς μηχανισμούς στο χώρο σας όπως: κοριούς, κάμερες, κ.α.

Ο εντοπισμός συσκευών παρακολούθησης και κοριών γίνεται με τη χρήση προηγμένου εξοπλισμού ανίχνευσης.
Καθώς υποσχόμαστε 100% αποτελεσματικότητα σε όλες μας τις υπηρεσίες, επενδύουμε διαρκώς στα τεχνολογικά συστήματα που υποστηρίζουν τις δράσεις μας.
Κοριοί Παρακολούθησης: Σχετικές Πληροφορίες
Ένας κοριός μπορεί να έχει διάφορες μορφές, σχήματα και μεγέθη, καθώς και να είναι σχεδιασμένος να καταγράφει ήχο, εικόνα ή και τα δύο. Η εγκατάσταση του συνήθως γίνεται από επαγγελματίες σε συσκευές όπως κινητά και σταθερά τηλέφωνα, ξυπνητήρια, φακούς, ή πρίζες. Οι κατηγορίες που χρησιμοποιούνται ως επί των πλείστων είναι δύο: ενσύρματους και ασύρματους (με ανεξάρτητη μπαταρία). Στην πρώτη περίπτωση η χωρητικότητα και ο χρόνος καταγραφής ενδέχεται να είναι μεγαλύτεροι. Τέλος, για την εγκατάσταση κοριού απαιτείται φυσική πρόσβαση στο χώρο που παρακολουθείται.

Παρακολούθηση Κινητού

Απέσπασε τώρα όλα τα δεδομένα κινητού τηλεφώνου όπως κλήσεις, μηνύματα (sms), εφαρμογές κοινωνικών μέσων δικτύωσης (Viber, Facebook, Email κ.α.).

Η Εταιρία Παρακολούθησης και Έρευνας Ουζούνης είναι δίπλα σας με τις πιο σύγχρονες λύσεις παρακολούθησης κινητών συσκευών. Το τμήμα τεχνολογίας μας επιλέγει τα πιο καινοτόμα προγράμματα τελευταίας τεχνολογίας. ιδιωτικοι ντετεκτιβ αθηνα
100% επιτυχία στην καταγραφή δεδομένων και πληροφοριών
100% μη ανιχνεύσιμες λύσεις παρακολούθησης κινητών ιδιωτικοι ντετεκτιβ αθηνα

Καθώς η παρακολούθηση κινητού εγγυάται πλήρη καταγραφή όλων των κινήσεων, εσείς θα μπορείτε να έχετε
απόλυτη πρόσβαση σε: εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσεις, μηνύματα (sms), επαφές, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (emails), φωτογραφίες και βίντεο (media), εξωτερικές εφαρμογές όπως Viber, Messenger, έλεγχος τοποθεσίας κ.α. ιδιωτικοι ντετεκτιβ αθηνα

Έλεγχος Ιστορικού

Μάθε τις πιο ακριβείς πληροφορίες για το ιστορικό του προσώπου που σε ενδιαφέρει.

Δεν υπάρχει πιο σπουδαία πληροφορία από το ιστορικό ενός ανθρώπου, καθώς αυτό αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα του και εξηγεί όλες του τις συμπεριφορές. Η εταιρία OYZOYNIS PRIVATE INVESTIGATIONS και οι επαγγελματίες συνεργάτες της στην ιδιωτική έρευνα και παρακολούθηση προσφέρουν 100% άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις.
Ένας έλεγχος ιστορικού από επαγγελματία ντετέκτιβ μπορεί να σου δώσει πληροφορίες σχετικά με την πραγματική ταυτότητα ενός προσώπου, την επαγγελματική του ενασχόληση, για το εάν εμπλέκεται σε κάποια εγκληματική ή παρεμβατική δραστηριότητα, για το οικονομικό του υπόβαθρο ή για πιθανές οικονομικές οφειλές του και χρέη. ντετεκτιβ στην αθηνα

Γνωρίζοντας το ιστορικό των διασυνδέσεων σας, σας προφυλάσσει από κακόβουλες επαφές και ενέργειες που θα μπορούσαν να βλάψουν σοβαρά το οικογενειακό ή επαγγελματικό σας περιβάλλον.

Ιδιωτική Έρευνα ντετεκτιβ στην αθηνα

Σε έναν κόσμο που η εμπιστοσύνη δεν είναι δεδομένη, δίνουμε αξία στην πληροφορία και την αλήθεια. ντετεκτιβ στην αθηνα

Έτσι, 50 χρόνια πριν ιδρύσαμε την Εταιρία Ιδιωτικών Ερευνών και Παρακολούθησης Ουζούνης καλύπτοντας με άρτιες υπηρεσίες ιδιωτικής έρευνας τις ανάγκες σας. Οι έμπειροι συνεργάτες μας χειρίζονται κάθε υπόθεση με απόλυτη εχεμύθεια και επαγγελματισμό έχοντας ως ύψιστο στόχο τη διαλεύκανση της έρευνας.
Καθώς πολλές φορές μία ιδιωτική έρευνα απαιτεί ψηφιακά εργαλεία στα οποία λίγοι ντετέκτιβ έχουν πρόσβαση, το τεχνολογικό μας τμήμα εγγυάται πως αξιοποιεί συστήματα τελευταίας τεχνολογίας. Η χρόνια εμπειρία και η εξειδίκευση τόσο στα συμβατά όσο και στα τεχνολογικά μέσα παρακολούθησης και ερευνών, μας επιτρέπει να καλύπτουμε ένα ευρή φάσμα υπηρεσιών στην ιδιωτική έρευνα και την παρακολούθηση. ιδιωτικοσ detective

Απευθυνόμενοι σε ένα επαγγελματία ερευνητή θα διαπιστώσετε ότι μπορεί να σας συμβουλεύσει και να σας βοηθήσει σε πάρα πολλά θέματα της καθημερινότητας, προλαμβάνοντας ενδεχόμενους κινδύνους και απειλές για τη προσωπική και την επαγγελματική σας ζωή. ιδιωτικοσ detective

Ανάκτηση Κλήσεων&Δεδομένων

Ανέκτησε αποτελεσματικά, γρήγορα και εμπιστευτικά κλήσεις και δεδομένα από ηλεκτρονικές συσκευές.Το τεχνολογικό τμήμα της εταιρίας μας εγγυάται τις πιο σύγχρονες λύσεις ανάκτησης κλήσεων και δεδομένων.

Λίγοι γνωρίζουν πως οι μνήμες ηλεκτρονικών συσκευών όπως κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, tablets και σκληροί δίσκοι δε διαγράφουν τις πληροφορίες που έχουν αποθηκευτεί με το πάτημα ενός κουμπιού. Αντιθέτως, κατά τη σύνηθες διαγραφή, τα αρχεία καταστρέφονται και έρχονται σε μία ανενεργή κατάσταση.
Οι έμπειροι συνεργάτες του τεχνολογικού τμήματος της Ouzounis Private Investigations είναι σε θέση να επαναφέρουν αυτά τα αρχεία ακολουθώντας μία γρήγορη και 100% αποτελεσματική διαδικασία “data recovering”. Αρχεία που μπορούν να ανακτηθούν είναι διαγραμμένες κλήσεις, μηνύματα (sms), φωτογραφίες, επαφές κ.α.
Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με ποια αρχεία μπορούν να ανακτηθούν.

Παρακολούθηση Υπολογιστή

Απέσπασε τώρα όλα τα δεδομένα του υπολογιστή όπως λογαριασμοί κοινωνικών μέσων δικτύωσης (Facebook Hacking), ηλεκτρονική αλληλογραφία (emails) και αρχεία αποθηκευμένα στον σκληρό δίσκο. ιδιωτικόσ ερευνητήσ  ιδιωτικόσ ερευνητήσ

Η Εταιρία Παρακολούθησης και Έρευνας Ουζούνης προσφέρει τις πιο καινοτόμες λύσεις στην παρακολούθηση υπολογιστή. Μαζί μας, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις κινήσεις του υπολογιστή που θα μας υποδείξετε, όπως η καταγραφή εικόνας και ήχου σε όλες τις λειτουργίες του Η/Υ και σε όλες τις εφαρμογές web apps, desktop apps, browser κ.α.). Τα λογισμικά μας που δινονται για παρακολούθηση υπολογιστή δίνουν τη δυνατότητα ζωντανής (live) και μη καταγραφής.
Η υπηρεσία παρακολούθησης υπολογιστή, όπως και οι υπόλοιπες τεχνολογικές λύσεις είναι 100% μη ανιχνεύσιμες και 100% αποτελεσματικές.

Η άγνοια σε φθείρει. Επικοινώνησε μαζί μας για άμεσες λύσεις στην παρακολούθηση και έρευνα.

Φυσική Παρακολούθηση

Τεκμηριώνουμε τις επαφές και τις δραστηριότητες του ατόμου που θα μας αναθέσετε να ερευνήσουμε. Η παρακολούθηση μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε προσωπικά είτε εξ αποστάσεως, ανάλογα με την υπόθεση. ιδιωτικόσ ερευνητήσ

.
Εάν σας απασχολούν θέματα εξωσυζυγικής φύσεως, συναναστροφών ανηλίκων ή υποκλοπής απόρρητων πληροφοριών από την επιχείρηση σας, τότε οι ιδιωτικοί ερευνητές μας μπορούν να δώσουν λύση στο πρόβλημα σας. ιδιωτικόσ ερευνητήσ

Με απόλυτη εχεμύθεια και προσήλωση στο αποτέλεσμα, τα Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών της ΟΥΖΟΥΝΗΣ PRIVATE INVESTIGATIONS AGENCY είναι κοντά σας με λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας. ιδιωτικόσ ερευνητήσ

Ότι και να σας απασχολεί από τις παραπάνω περιπτώσεις, ένας επαγγελματίας ντετέκτιβ είναι σε θέση να σας δώσει αξιόπιστες απαντήσεις προσκομίζοντας σας όλα τα απαραίτητα αποδεικτικά στοιχεία.
Κάθε υπόθεση είναι διαφορετική και απαιτεί ιδιαίτερο χειρισμό. ιδιωτικόσ ερευνητήσ ιδιωτικόσ ερευνητήσ
Ανεξάρτητα από το αν ευσταθούν οι υποψίες ή όχι, ένας Ντετέκτιβ μπορεί να σας τις επιβεβαιώσει ή να τις διαψεύσει και μάλιστα με αποδείξεις ικανές να σταθούν σε κάποια δικαστική διαμάχη. Απευθυνθείτε στους πιστοποιημένους ιδιωτικούς ερευνητές της ΟΥΖΟΥΝΗΣ PRIVATE INVESTIGATIONS AGENCY και να είστε σίγουροι για την επιτυχή έκβαση της υπόθεσής σας.
Οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι τα Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών της ΟΥΖΟΥΝΗΣ PRIVATE INVESTIGATIONS AGENCY αναλαμβάνουν υποθέσεις κινούμενα στο πλαίσιο του νόμου 3206/2003 και όπως αυτός ορίζεται για τους ιδιωτικούς ερευνητές στο ΦΕΚ 298/Α/23.12.20

γραφειο ντετεκτιβ ιδιωτικοι ντετεκτιβ αθηνα ντετεκτιβ στην αθηνα ιδιωτικοσ detective ιδιωτικόσ ερευνητήσ

Call Now Button