el Thessaloniki: +302310228791 Athens: +302130430835
·
info@ouzounisdetectives.com
·
Monday - Sunday 24/7
contact us now

Ντετεκτιβ
[Η Ιστορία των γραφείων ιδιωτικών ερευνών - ντετέκτιβ]
Πιστοποιητικό συλλόγου Ιδιωτικών Αστυνομικών Ελλάδος (αναχρονιστικός όρος) επί προεδρίας Εμμανουήλ και Κυριάκου Ουζούνη, ιδρυτών των Γραφείων Ιδιωτικών Ερευνών - Ντετεκτιβ Ουζούνης 1970.

Αριθμός αδείας λειτουργίας γραφείου ιδιωτικών ερευνών (ντετεκτιβ) 
4891/7/1/77-ιθ

Ντετεκτιβ
[Η Ιστορία των γραφείων ιδιωτικών ερευνών - ντετέκτιβ]
Πιστοποιητικό συλλόγου Ιδιωτικών Αστυνομικών Ελλάδος (αναχρονιστικός όρος) επί προεδρίας Εμμανουήλ και Κυριάκου Ουζούνη, ιδρυτών των Γραφείων Ιδιωτικών Ερευνών - Ντετεκτιβ Ουζούνης 1970.

Η Εταιρεία

Η ΟΥΖΟΥΝΗΣ PRIVATE INVESTIGATIONS AGENCY είναι μία Διεθνής Εταιρία Παροχής Υπηρεσιών στην Ελλάδα που δραστηριοποιείται στον χώρο των Ιδιωτικών Ερευνών (ντετέκτιβ) από το 1970. Πρωταρχικός στόχος της είναι η παροχή του μεγαλύτερου εύρους υπηρεσιών στις Ιδιωτικές Έρευνες, μέσω της οποίας επιτυγχάνεται η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Διαθέτουμε Κεντρικά γραφεία στη Θεσσαλονικη και την Αθήνα. Αναλαμβάνουμε υποθέσεις πάσης φύσεως σε όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό, με εξειδίκευση στον τομέα των Συζυγικών και Επαγγελματικών υποθέσεων και τις Έρευνες Ανηλίκων. Στην νομική διεύθυνση βρίσκεται ο «ΟΜΙΛΟΣ ΝΟΜΙΚΩΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΠΡΟΒΑΤΑ» ,σε συνεργασία με τον οποίο είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε νομικές συμβουλές προσαρμοσμένες στη υπόθεση σας.

Γραφεια ιδιωτικων ερευνων

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΟΥΖΟΥΝΗΣ

ντετεκτιβ, ντετεκτιβ θεσσαλονικη, ντετεκτιβ αθηνα, γραφεια ιδιωτικων ερευνων

Παρακολουθηση συζυγου απο ντετεκτιβ

Είμαστε σε θέση να επιβεβαιώσουμε ή να διαψεύσουμε τις υποψίες σας με τις απαραίτητες αποδείξεις
Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών

Παρακολουθηση ανηλικων απο ντετεκτιβ

Συλλέγουμε στοιχεία για τις συναναστροφές του παιδιού.θα γνωρίζετε που βρίσκεται το παιδί σας ανά πάσα ώρα και στιγμή
Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών

Εταιρικες ερευνες απο ντετεκτιβ

Υποψιάζεστε ότι η εταιρεία σας είναι θύμα κλοπής από κάποιον υπάλληλο ή συνεργάτη; Χρειάζεστε αποδεικτικά στοιχεία;
ιδιωτικές έρευνες, ντετεκτιβ, ντετεκτιβ θεσσαλονικη, ντετεκτιβ αθηνα, γραφεια ιδιωτικων ερευνων

Ιδιωτικες ερευνες απο ντετεκτιβ

Αναλαμβάνουμε Έρευνες σε όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό. Μπορείτε να αποκτήσετε στοιχεία για οτιδήποτε σας απασχολεί
Ντετεκτιβ Θεσσαλονικη

Ηλεκτρονικες Υπηρεσιες

Σας παρέχουμε ένα φάσμα ηλεκτρονικών υπηρεσιών τελευταίας τεχνολογίας για την σίγουρη επίλυση κάθε προβληματισμού που τυχόν έχετε
Ντετέκτιβ

Εντοπισμος Ατομου

Αναλαμβάνουμε την αναζήτηση εξαφανισμένων ή αγνοούμενων ατόμων, αναζητούμε τους βιολογικούς γονείς σε περίπτωση υιοθεσίας
Παρακολούθηση

Δικαστικες Υποθεσεις

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με κληρονομικά θέματα, είμαστε σε θέση να σας βοηθήσουμε αποτελεσματικά και με αποδεικτικά στοιχεία
ελεγχος ιστορικου, ελεγχος ατομου, προγαμιαιος ελεγχος

Ελεγχος Ιστορικου

Μπορούμε να σας παρέχουμε πληροφορίες όσον αφορά το ιστορικό ενός ατόμου, διεξαγωγή προγαμιαίου ελέγχου και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία
Χρειαζεστε καποιον να σας βοηθησει;

Αφηστε εμας να σας βοηθησουμε! Καλεστε : (+30) 2310228791

info@ouzounisdetectives.com
·   Monday – Sunday 24/7

[grw place_photo=”https://lh3.googleusercontent.com/p/AF1QipMPjgKmIErHpkpqcDPLbX2RCX_heDJx6bfRf6dZ=s1600-w300-h300″ place_name=”Ντετέκτιβ Ουζούνης Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών” place_id=”ChIJFfkE4Kc5qBQREGUfHI9uvLI” reviews_lang=”el” title=”Ντετέκτιβ ΟΥΖΟΥΝΗΣ – Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών” pagination=”5″ text_size=”120″ refresh_reviews=true lazy_load_img=true reduce_avatars_size=true open_link=true nofollow_link=true]

Ντετεκτιβ Θεσσαλονικη

Please install and activate the "Wp Google Map Plugin" or "Wp Google Maps" plugin to show the map.

Ντετεκτιβ αθηνα

Please install and activate the "Wp Google Map Plugin" or "Wp Google Maps" plugin to show the map.

Ντετεκτιβ ουζουνης

Γιατί ξεχωρίζουμε, γιατί οι πελάτες μας επιλέγουν
Επαγγελματισμός100%
Ευχαριστημένοι πελάτες100%
Εξειδικευμένο προσωπικό100%
Επιτυχία90%
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΟΥΖΟΥΝΗΣ

Αν και πολλές υποθέσεις παρουσιάζουν επιμέρους ομοιότητες, εντούτοις κάθε μια απαιτεί διαφορετικό χειρισμό και προσέγγιση. Κάθε μια υπόθεση είναι διαφορετική και απαιτεί ιδιαίτερο χειρισμό. Ένας επαγγελματίας Ντετεκτιβ όχι μόνο έχει την εμπειρία να χειριστεί σωστά μια υπόθεση, αλλά είναι σε θέση να σας δώσει αξιόπιστες απαντήσεις προσκομίζοντας όλα τα απαραίτητα αποδεικτικά στοιχεία. Μην κάνετε ο ίδιος τον ιδιωτικό Ντετεκτιβ.


Προτιμήστε να αναθέσετε την υπόθεσή σας σε έναν επαγγελματία ιδιωτικό ερευνητή, ο οποίος εκτός από την εμπειρία διαθέτει και τα κατάλληλα τεχνολογικά μέσα για την επιτυχή εξέλιξη της έρευνας. Η χρόνια εμπειρία μας, τα σίγουρα αποτελέσματα αλλά και οι επιτυχίες μας στον τομέα της έρευνας και της παρακολούθησης, μας δίνουν την δυνατότητα να εγγυηθούμε και για την δική σας υπόθεση. Οι έμπειροι ντετεκτιβ στα Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών μας θα σας δώσουν αξιόπιστα αποτελέσματα για οτιδήποτε και αν σας προβληματίζει. Εμπιστευθείτε μας και να είστε σίγουροι για την επιτυχή έκβαση της υπόθεσης σας.

Ντετεκτιβ

Μαρτυρίες Πελατών

 • Επισκέφτηκα τα γραφεία Ντετεκτιβ Ουζούνη για μια προσωπική μου υπόθεση. Η κυρία Ουζούνη πραγματικά μου έδωσε λύσεις στο πρόβλημα που είχα και με βοήθησε πολύ στο πως να το αντιμετωπίσω.

  Ειρήνη
  Θεσσαλονίκη
 • Εμπιστεύτηκα τα γραφεία Ντετεκτιβ Ουζούνης για μια υπόθεση μου και δικαιώθηκα για την επιλογή μου. Σας ευχαριστώ πολύ!

  Κωνσταντίνος
  Καβάλα
 • Ντετεκτιβ με εχεμύθεια και διακριτικότητα. Με εξυπηρέτησαν με τον καλύτερο τρόπο και μου έδωσαν χρήσιμες συμβουλές πριν αναλάβουν την υπόθεση μου. Τους συνιστώ 100%

  Γιάννης
  Θεσσαλονίκη
 • I will definitely ask for help, if I have issues again in the future! They are trustworthy people and could understand the situation I was!

  Vanessa
  Reutlingen
 • Έμεινα πολύ ευχαριστημένη από τη δουλειά τους. Με βοήθησαν με όλα τα στοιχεία που χρειαζόμουν. Ευγενικοί και προσιτοί άνθρωποι και πάνω απ’ όλα επαγγελματίες Ντετέκτιβ.

  Αλεξάνδρα
  Αθήνα
 • Πολύ καλοί, επαγγελματίες!

  Τρύφωνας
 • Άριστοι επαγγελματίες, δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα, ενημερωνόμουν διαρκώς για την εξέλιξη της υπόθεσής μου. Οι καλύτεροι στο είδος τους

  Στράτος
 • Εξαιρετική δουλειά ! Συστήνω ανεπιφύλαχτα !

  Ιωάννης
 • Επαγγελματίες και αξιόπιστοι ! Ευχαριστώ πολύ!

  Γιώργος
 • Δεν ήξερα που να απευθυνθώ για μία υπόθεσή μου και δεν ήθελα να πάω σε κάποιον άγνωστο. Το συγκεκριμένο γραφείο μου το σύστησε μία φίλη μου κι έμεινα πολύ ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα. Ευχαριστώ πολύ!

  Λαμπρινή
 • Είχα απευθυνθεί σε άλλα 2 γραφεία και δυστυχώς δεν μπόρεσαν να βγάλουν άκρη με την υπόθεσή μου.Ήμουν διστακτικός να απευθυνθώ σε τρίτο αλλά ευτυχώς δικαιώθηκα!Η κυρία Ουζούνη όχι μόνο είναι επαγγελματίας αλλά έπειτα από την υπόθεσή μου ήταν και σύμβουλός μου στο πως να χειριστώ μία κατάσταση! Ευχαριστώ πολύ θα έπρεπε να είχα έρθει σε εσάς εξαρχής !

  Σωκράτης
 • Ήμουν δύσπιστη να απευθυνθώ σε κάποιο γραφείο για μία προσωπική μου υπόθεση .Επέλεξα το συγκεκριμένο επειδή το διευθύνει γυναίκα και είχα ακουστά το όνομα. Η Κυρία Μαρία με βοήθησε πολύ στην υπόθεση μου ακόμα και αφού ολοκληρώθηκε,μου έδωσε συμβουλές πως να διαχειριστώ κάποια πράγματα.Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Τους συνιστώ 100% !!!

  Γεωργία

Call Now Button