ανακτηση κλησεων και δεδομενων επαναφορα δεδομενων ανακτηση κλησεων

Ανάκτηση Κλήσεων & Δεδομένων

Ανέκτησε αποτελεσματικά, γρήγορα και εμπιστευτικά κλήσεις και δεδομένα από ηλεκτρονικές συσκευές.
Το τεχνολογικό τμήμα της εταιρίας μας εγγυάται τις πιο σύγχρονες λύσεις ανάκτησης κλήσεων και δεδομένων.

Λίγοι γνωρίζουν πως οι μνήμες ηλεκτρονικών συσκευών όπως κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, tablets και σκληροί δίσκοι δε διαγράφουν τις πληροφορίες που έχουν αποθηκευτεί με το πάτημα ενός κουμπιού. Αντιθέτως, κατά τη σύνηθες διαγραφή, τα αρχεία καταστρέφονται και έρχονται σε μία ανενεργή κατάσταση.

Οι έμπειροι συνεργάτες του τεχνολογικού τμήματος της Ouzounis Private Investigations είναι σε θέση να επαναφέρουν αυτά τα αρχεία ακολουθώντας μία γρήγορη και 100% αποτελεσματική διαδικασία “data recovering”. Αρχεία που μπορούν να ανακτηθούν είναι διαγραμμένες κλήσεις, μηνύματα (sms), φωτογραφίες, επαφές κ.α.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με ποια αρχεία μπορούν να ανακτηθούν.

Σε ποιους απευθύνεται:

Επιχειρηματικές Έρευνες

Έχετε την υποψία πως έχετε πέσει θύμα απάτης δεδομένων από έναν συνεργάτη ή υπάλληλο σας. Τα γραφεία Ουζούνης προσφέρουν λύσεις όπως:


εξαγωγές δεδομένων από σκληρούς δίσκους, έρευνες απάτης ή κλοπής IP, αποκατάσταση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κ.α.

Οικογενειακές Έρευνες

Οι έρευνες και η ανάκτηση δεδομένων σε συσκευές οικιακής χρήσης όπως κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, tablet κ.α. είναι συνήθως απαραίτητες σε περίπτωση οικογενειακών συγκρούσεων, διαζυγίου ή προστασίας ανήλικων παιδιών

Εγκληματολογικές Έρευνες

Σε υποθέσεις εγκληματολογικής φύσεως, αρχικά η συσκευή ασφαλίζεται σωστά. Έπειτα, δημιουργούμε έναν κλώνο του σκληρού δίσκου για να διατηρήσουμε την ακεραιότητα της έρευνας. Στη συνέχεια ανακτώνται όλα τα κρυμμένα και διαγραμμένα αρχεία.

Γιατί να μας εμπιστευτείς:

Η άγνοια σε φθείρει. Γνωρίζουμε πως η εμπιστοσύνη μπορεί να κλονίσει τις ανθρώπινες σχέσεις και για αυτό είμαστε εδώ.
Ήρθε η ώρα να δράσεις!

Έχοντας ολοκληρώσει με απόλυτη επιτυχία πάνω από 23000 υποθέσεις, τα τελευταία 50+ χρόνια τα γραφεία μας αναλαμβάνουν υποθέσεις έρευνας και παρακολούθησης σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό. Κύριος στόχος μας είναι η άντληση των πληροφοριών που μας ζητάτε.

Νομικό Πλαίσιο

Οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι η ΟΥΖΟΥΝΗΣ PRIVATE INVESTIGATIONS AGENCY αναλαμβάνει υποθέσεις κινούμενη στο πλαίσιο του νόμου 3206/2003 και όπως αυτός ορίζεται για τους ιδιωτικούς ερευνητές στο ΦΕΚ 298/Α/23.12.2

Αξιοπιστία

Εγγυόμαστε πως καμία πληροφορία δεν πρόκειται να διαρρεύσει από εμάς.

Αποτελεσματικότητα

Ολοκληρώσαμε με 100% επιτυχία όλες τις υποθέσεις που έχουμε αναλάβει.

Επαγγελματισμός

Το δίκτυο συνεργατών μας διακρίνεται από άκρατες επαγγελματικές ικανότητες έρευνας και παρακολούθησης.

Πόσο κοστίζουν οι υπηρεσίες σας;

Οι υπηρεσίες έρευνας, παρακολούθησης και αντιπαρακολούθησης ποικίλουν τόσο στην εκτέλεση και τα μέσα που απαιτεί μία έρευνα, όσο και στον τόπο διεξαγωγής και τις ανάγκες χρόνου. Καλέστε στο +306944754519 για να ενημερωθείτε αναλόγως.

Σε ποιες περιοχές δραστηριοποιείστε;

Η Εταιρεία Έρευνας και Παρακολούθησης, Ουζούνης αναλαμβάνει υπηρεσίες σχετικά με την έρευνα και την παρακολούθηση ατόμου σε όλες τις πόλεις Ελλάδας και εξωτερικού. Καλέστε στο +306944754519 για να ενημερωθείτε αναλόγως.

Μπορώ να σας εμπιστευτώ;

Ναι, μπορείτε να μας εμπιστευτείτε. Οι 23000+ πελάτες δε μπορεί να κάναν λάθος.
Σε μία συνεχή πορεία εξέλιξης, τα γραφεία ντετέκτιβ Ουζούνης, από το 1970 παρέχουν υπηρεσίες παρακολούθησης και έρευνας διατηρώντας αμετάβλητες τρεις αξίες: Εχεμύθεια, Επαγγελματισμός, Διακριτικότητα.

Call Now Button