αναζητηση ατομου αναζητηση ατομων

Αναζήτηση Ατόμου

Μας έχετε εμπιστευτεί σε περισσότερες από 23.000 υποθέσεις για ζητήματα πάσης φύσεως με βασική μας κατάρτιση τις υπηρεσίες έρευνας και παρακολούθησης, όπως αυτή του εντοπισμού φυσικού προσώπου.

Τα τελευταία 50 χρόνια, η εταιρία έρευνας και παρακολούθησης Ουζούνης είναι δίπλα σας για να ικανοποιεί ανάγκες έρευνας με απόλυτη επιτυχία και εμπιστευτικότητα. Οι έμπειροι ντετέκτιβ του δικτύου μας προσαρμόζουν τις λύσεις που σας παρέχουμε στα μέτρα σας ως προς την τοποθεσία που διεξάγεται η έρευνα, τις συμπεριφορές του “στόχου” και τα ωράρια που ακολουθεί.

Κατά τη διαδικασία εντοπισμού ενός ανθρώπου, έχοντας ως βάση τις πληροφορίες που μας δίνετε, και αξιοποιώντας τα στοιχεία που αντλούμε από το περιβάλλουν του ατόμου που μας ζητάτε, κάνουμε ό,τι χρειαστεί ώστε να εντοπίσουμε το αγαπημένο σας πρόσωπο ή όποιον επιθυμείτε. Ανεξάρτητα εάν η έρευνα διεξάγεται στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, οι ιδιωτικοί ντετέκτιβ και οι συνεργάτες του δικτύου μας, εγγυώνται 100% επιτυχία παρέχοντας σας με τις πληροφορίες και τα αποτελέσματα που αναμένετε.

Αναζήτηση Αγνoούμενου

Η αναζήτηση ενός αγνοούμενου προσώπου και ο εντοπισμός ενός ατόμου είναι διαδικασίες εξαιρετικά απαιτητικές.


Σε αρκετές περιπτώσεις έχουν να κάνουν με πρόσωπα που δεν επιθυμούν να βρεθούν ή να εντοπιστούν. Παρόλα αυτά, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας και να καταγράψουμε μαζί τις ανάγκες για την αναζήτηση του αγνοούμενου προσώπου που επιθυμείτε.

 

Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουμε εμείς.


Διαθέτουμε μέσα και τρόπους ώστε να σας παρέχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε τέτοιου είδους περιπτώσεις. Κάθε έρευνα που διεξάγουμε πραγματοποιείται με απόλυτη διακριτικότητα, αξιοπιστία και επαγγελματισμό.

Γιατί να μας εμπιστευτείς:

Η άγνοια σε φθείρει. Γνωρίζουμε πως η εμπιστοσύνη μπορεί να κλονίσει τις ανθρώπινες σχέσεις και για αυτό είμαστε εδώ.
Ήρθε η ώρα να δράσεις!

Έχοντας ολοκληρώσει με απόλυτη επιτυχία πάνω από 23000 υποθέσεις, τα τελευταία 50+ χρόνια τα γραφεία μας αναλαμβάνουν υποθέσεις έρευνας και παρακολούθησης σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό. Κύριος στόχος μας είναι η άντληση των πληροφοριών που μας ζητάτε.

Νομικό Πλαίσιο

Οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι η ΟΥΖΟΥΝΗΣ PRIVATE INVESTIGATIONS AGENCY αναλαμβάνει υποθέσεις κινούμενη στο πλαίσιο του νόμου 3206/2003 και όπως αυτός ορίζεται για τους ιδιωτικούς ερευνητές στο ΦΕΚ 298/Α/23.12.2

Αξιοπιστία

Εγγυόμαστε πως καμία πληροφορία δεν πρόκειται να διαρρεύσει από εμάς.

Αποτελεσματικότητα

Ολοκληρώσαμε με 100% επιτυχία όλες τις υποθέσεις που έχουμε αναλάβει.

Επαγγελματισμός

Το δίκτυο συνεργατών μας διακρίνεται από άκρατες επαγγελματικές ικανότητες έρευνας και παρακολούθησης.

Πόσο κοστίζουν οι υπηρεσίες σας;

Οι υπηρεσίες έρευνας, παρακολούθησης και αντιπαρακολούθησης ποικίλουν τόσο στην εκτέλεση και τα μέσα που απαιτεί μία έρευνα, όσο και στον τόπο διεξαγωγής και τις ανάγκες χρόνου. Καλέστε στο+306944754519 για να ενημερωθείτε αναλόγως.

Σε ποιες περιοχές δραστηριοποιείστε;

Η Εταιρεία Έρευνας και Παρακολούθησης, Ουζούνης αναλαμβάνει υπηρεσίες σχετικά με την έρευνα και την παρακολούθηση ατόμου σε όλες τις πόλεις Ελλάδας και εξωτερικού. Καλέστε στο +306944754519 για να ενημερωθείτε αναλόγως.

Μπορώ να σας εμπιστευτώ;

Ναι, μπορείτε να μας εμπιστευτείτε. Οι 23.000+ πελάτες δε μπορεί να κάναν λάθος.
Σε μία συνεχή πορεία εξέλιξης, τα γραφεία ντετέκτιβ Ουζούνης, από το 1970 παρέχουν υπηρεσίες παρακολούθησης και έρευνας διατηρώντας αμετάβλητες τρεις αξίες: Εχεμύθεια, Επαγγελματισμός, Διακριτικότητα.

Call Now Button