Βενιζέλου 44, Θεσσαλονίκη - Σύνταγμα / Ομόνοια, Αθήνα info@ouzounisdetectives.com Θεσ/νίκη: 2310228791 Αθήνα: 2130430835

Συχνές υποθέσεις για ένα γραφείο ερευνών

συχνες υποθέσεις γραφείο ερευνών

Ένα γραφείο ερευνών , κυρίως λόγω της ιδιαιτερότητας του επαγγέλματος , είναι σε θέση να αναλάβει υποθέσεις που αφορούν διάφορες πτυχές της ζωής, τόσο της προσωπικής όσο και της επαγγελματικής . Παρ’ όλα αυτά, μέσα από μια εμπειρία πολλών χρόνων είμαστε σε θέση να τις κατηγοριοποιήσουμε και να αναφερθούμε στις κυριότερες από αυτές.

Έφηβοι και ο κίνδυνος των ναρκωτικών

έφηβοι και ναρκωτικά


Ο κίνδυνος των ναρκωτικών είναι μια από τις πιο μεγάλες ανησυχίες που έχουν οι γονείς για τα παιδιά τους κατά την περίοδο της εφηβείας. Εδώ καλό είναι να κάνουμε ένα διαχωρισμό μεταξύ του εθισμού και της χρήσης/κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών.

Σχεδόν οι μισοί χρήστες ναρκωτικών είναι παιδιά/έφηβοι κάτω των 18 ετών. Έρευνες καταδεικνύουν πως η πρώτη μύηση λαμβάνει χώρα γύρω στα 12 έτη. Δηλαδή το παιδί από την ηλικία που πάει στο γυμνάσιο υπάρχει ο κίνδυνος να έρθει σε επαφή με τα ναρκωτικά. Ο πειραματισμός παίζει μεγάλο ρόλο στην χρήση ναρκωτικών από τους εφήβους.

Σημάδια της ανδρικής απιστίας

σημαδιά της ανδρική απιστίας

Τα σημάδια υπάρχουν. Μάθετε να τα αναγνωρίσετε μια ώρα αρχύτερα. Μην περιμένετε τον άπιστο σύζυγο να δηλώσει ότι σας απάτησε ή μην ελπίζετε τα σημάδια θα είναι τόσο ξεκάθαρα, όπως για παράδειγμα ίχνη κραγιόν στο πουκάμισο του.

Κλουζ - Ο Ντετέκτιβ των μικρών μας φίλων που κάνει θραύση

undefined

Μακρυά από τα προβλήματα των ενηλίκων ο συγγραφέας Γίργκεν Μπανσέρους έχει δημιουργήσει μια σειρά βιβλίων με τίτλο ” Μια υπόθεση για τον ντετέκτιβ Κλουζ” και πρωταγωνιστή τον μικρό ντετέκτιβ Κλούζ. Ο μικρός ήρωας σημειώνει τεράστια επιτυχία στο εξωτερικό αλλά και την Ελλάδα με τα βιβλία να έχουν μεταφραστεί σε πάνω απο 30 γλώσσες.

Γιατί να μην κάνω μόνος μου τον Ντετέκτιβ!

ντετεκτιβ

Σε πολλούς απο εμάς έχει έρθει στιγμή που έχουμε κάποιες υποψίες για τον/την σύντροφο μας ή κάποιο άλλο συγκενικό μας πρόσωπο και θέλουμε να μάθουμε κάποια πράγματα μόνοι μας. Πολλές λοιπόν είναι οι φορές που αποφασίζουμε μόνοι μας να κάνουμε την δουλειά ενός επαγγελματία vτετέκτιβ, αλλά πόσο σωστό είναι αυτό; Η απάντηση είναι μία: καθόλου!

Σε αυτό το συμπέρασμα μας οδηγούν δύο λόγοι, πρώτον γιατί το αποτέλεσμα δεν μπορεί να είναι το ίδιο μιας και οι ιδιωτικοί ντετέκτιβ δουλεύουν πάντα ομαδικά και δεύτερον γιατί σε κάτι τέτοιο κρύβονται κάποιοι κίνδυνοι και ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι να γίνουμε "ρεζίλι".

Πως δουλεύει ένας ντετέκτιβ

undefined

Σε κάθε περίπτωση ένας ιδιωτικός ερευνητής ή αλλιώς όπως είναι πιο γνωστό ντετέκτιβ πρέπει να έχει τον νόμο με το μέρος του. Θα πρέπει δηλαδή να μην συλλέγει τα στοιχεία και τις αποδείξεις παράνομα ώστε να μην δημιουργήσει πρόβλημα στον ίδιο ή ακόμα και στον πελάτη του.

Οι ιδιωτικοί ερευνητές πάντα ξεκινούν συμβουλεύοντας και έπειτα αναλαμβάνουν δράση αφού κάποιες φορές το πρόβλημα μπορεί να λυθεί χωρίς την μεσολάβηση του. Αρκετές φορές ο πελάτης θέλει να δει ο ίδιος ή η ίδια το αποτέλεσμα των ερευνών για να πειστεί. Τότε εάν αυτό είναι εφικτό και κρίνεται σωστό ο ντετέκτιβ αναλαμβάνει να ολοκλήρωσει την διαδικασία